[Audi Avant 2.2T Q]rodzinne kombi, MTM
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- sagem
- Forum Audi 80
- Imię: Sebek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
Kolczat ok, w takim razie pójdę do aso i kupię nową, myślałem, że można tylko komplet.
Co do dziś, od 8 rano do 21.15 przed autami pod domem, odwiedził mnie manfred i dedhi (swoją drogą fajnie wyglądał podjazd przed domem - 2x Avant, Coupe i Cabrio. <ok>)
Manfred konkretnie podłączył mi cewki TFSI, potem od południa do wieczora była walka z naprawą ABS i suma sumarum udało się ogarnąć ABS, działa jak powinno, hamulce igła.
Wojtek odwalił kawał dobrej roboty co trzeba mu przyznać.
Oczywiście nie mogę nie wspomnieć o bezcennej pomocy Żany, bo pewnie do teraz byśmy nie doszli z ABS-em, tak to jest jak się ma 10 sterowników i testuje akurat na tym od ośki.
Silnik pracuje aksamitnie równo, ale chyba jeszcze któryś wtryskiwacz odmawia posłuszeństwa.
A ja z dedhim zmieniałem u niego w Cabie zawias na nowy zestaw -40.
Dzięki Panowie i do następnego.
, ,
Ic zostaje jak jest, jest ładne polerowane amelinium i niech tak będzie, kratki będą tylko po bokach, może kiedyś dorosnę do tej środkowej.bloku pisze:Nie śledziłem całego tematu ale czy fmic idzie w jakiś kolor aby go zamaskować czy zostaje ameliniowy i ma budzić "postrach".
Co do dziś, od 8 rano do 21.15 przed autami pod domem, odwiedził mnie manfred i dedhi (swoją drogą fajnie wyglądał podjazd przed domem - 2x Avant, Coupe i Cabrio. <ok>)
Manfred konkretnie podłączył mi cewki TFSI, potem od południa do wieczora była walka z naprawą ABS i suma sumarum udało się ogarnąć ABS, działa jak powinno, hamulce igła.
Oczywiście nie mogę nie wspomnieć o bezcennej pomocy Żany, bo pewnie do teraz byśmy nie doszli z ABS-em, tak to jest jak się ma 10 sterowników i testuje akurat na tym od ośki.
Silnik pracuje aksamitnie równo, ale chyba jeszcze któryś wtryskiwacz odmawia posłuszeństwa.
A ja z dedhim zmieniałem u niego w Cabie zawias na nowy zestaw -40.
Dzięki Panowie i do następnego.
, ,
Ostatnio zmieniony 15 paź 2013, 19:58 przez sagem, łącznie zmieniany 2 razy.
że w końcu auto hamuje jak powinno, bo przez niedziałający ABS nie można było otworzyć kanałów w pompieIC69 pisze:W sensie?sagem pisze:hamulce igła.
a mam czasami takie głupie szczęście, niekiedy coś podpowiem i trafięsagem pisze:Oczywiście nie mogę nie wspomnieć o bezcennej pomocy żany, bo pewnie do teraz byśmy nie doszli z ABS-em, tak to jest jak się ma 10 sterowników i testuje akurat na tym od ośki
Ciesze się że udało się wszystko ogarnąć. Gdyby nie Żana to jeszcze byśmy nad tym się zastanawiali. :mrgreen: Ja też dziękuję za fanty no i polecam się na przyszłość. Teraz chyba przyjdzie pora na diff'a. <ok>sagem pisze:manfred konkretnie podłączył mi cewki TFSI, potem od południa do wieczora była walka z naprawą ABS i suma sumarum udało się ogarnąć ABS, działa jak powinno, hamulce igła.
Ostatnio zmieniony 15 paź 2013, 20:02 przez manfred19, łącznie zmieniany 1 raz.