B4 AVANT Green
- bloku
- Forum Audi 80
- Imię: Michal
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG
- Kontakt:
Jak chcesz porządnie i w sprawdzonej firmie to mam u siebie - robią quattrówki takim sprzętem, że ja się nawet dowiedziałem o za małym cisnieniu w oponach czy lekko podjechanym rantem w feldze. :mrgreen: Solidna firma bo nie wypuści CIę dopóki nie ustawi - chyba, że wyjdzie usterka której nie są w stanie usunąć. Daleko nie masz...raptem 50km - ale warto.
Jeśli najlepsza stacja w Starogardzie to na pewno autoryzowany serwis Michelin Cegłowscy Okole ale tam chyba nie robiłeś?pawełek pisze:Byłem w najlepszej stacji kontroli w Starogardzie.bloku pisze:Nie bardzo rozumiem po co robiłęś zbieżność prozdu skoro tył będziesz poprawiał?! Toć geometrię robi się względem 4 kół a nie tylko jednej osi (nawet w ośce).
- pawełek
- Forum Audi 80
- Imię: paweł
- Kontakt:
Robiłem w pezetmocie Myślałem, że tam najlepiej robią...jarzyn pisze:Jeśli najlepsza stacja w Starogardzie to na pewno autoryzowany serwis Michelin Cegłowscy Okole ale tam chyba nie robiłeś?pawełek pisze:Byłem w najlepszej stacji kontroli w Starogardzie.bloku pisze:Nie bardzo rozumiem po co robiłęś zbieżność prozdu skoro tył będziesz poprawiał?! Toć geometrię robi się względem 4 kół a nie tylko jednej osi (nawet w ośce).
-
- Forum Audi 80
- Imię: Tomasz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 JS
- Kontakt:
http://tablica.pl/oferta/kratki-zderzak ... 07749;r:;s: łap i kupuj ni narzekaj