Nowy serwer
-
xavier
- Doc
- Administrator

- Imię: Andrzej
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
Powiem Wam coś szczerze...
Wiele forum zakładałem w życiu, ale tak zintegrowanej społeczności jak nasza jeszcze nie spotkałem.
Oczywiście są zarejestrowani użytkownicy, którzy nie żyją tym projektem, ale są też tacy jak Wy, Ci w tym temacie piszący na których zawsze można liczyć.
Za chwilę będziemy mieli na serwer i domenę. W chwili obecnej jest 320 zł
Dziękuję za wpłaty:
Franek F1
Kokolino
Fazi
Kargul
Danek
Zjawa
Miodu
oofol
Ivo
Maroo
Kermel
Xavier
Chicken
margoth
Szemlok
Gregopar
Pawelbicz
Zoli
Szela
MSR123
To co zostanie przeznacze na linki sponsorowane w google dla reklamy klubu.
Serdecznie Wam dziękuję.
Zaktualizuje listę wkrótce, zapewne jakieś wpłaty są w drodzę, wiec jeśli kogoś nie ma na liście proszę aby się nie obraził.
Wiele forum zakładałem w życiu, ale tak zintegrowanej społeczności jak nasza jeszcze nie spotkałem.
Oczywiście są zarejestrowani użytkownicy, którzy nie żyją tym projektem, ale są też tacy jak Wy, Ci w tym temacie piszący na których zawsze można liczyć.
Za chwilę będziemy mieli na serwer i domenę. W chwili obecnej jest 320 zł
Dziękuję za wpłaty:
Franek F1
Kokolino
Fazi
Kargul
Danek
Zjawa
Miodu
oofol
Ivo
Maroo
Kermel
Xavier
Chicken
margoth
Szemlok
Gregopar
Pawelbicz
Zoli
Szela
MSR123
To co zostanie przeznacze na linki sponsorowane w google dla reklamy klubu.
Serdecznie Wam dziękuję.
Zaktualizuje listę wkrótce, zapewne jakieś wpłaty są w drodzę, wiec jeśli kogoś nie ma na liście proszę aby się nie obraził.
- homer
- Forum Audi 80

- Kontakt:
dzieki Doc <ok>
wplace jutro jakiegos grosza
a tak na przyszlosc to jestes modem i nektore zeczy mozesz tez tlumaczyc poza forum anie niegrzecznie zbywa,badz co gorsza odsylac do czytania forum ktore sam wiesz jak dzialalo
rozumiem ze byles zmeczaony i pytan na ten temat na GG miales 100000000000 ale niestety "taka praca"
wplace jutro jakiegos grosza
a tak na przyszlosc to jestes modem i nektore zeczy mozesz tez tlumaczyc poza forum anie niegrzecznie zbywa,badz co gorsza odsylac do czytania forum ktore sam wiesz jak dzialalo
rozumiem ze byles zmeczaony i pytan na ten temat na GG miales 100000000000 ale niestety "taka praca"
-
xavier
forum pomaga kazdemu z nas fachowa porada i cieszy dobrym klimatem, wiec czemu nie dac cos w zamian? Dobre zdarzeniai zjawiska, ktore nas spotykaja w zyciu trzeba jakos pielegnowac - z takiego zalozenia wyszedlem wplacajac troszke grosza. DObra robota Doc i pozostali
pelen szacun i oby tak dalej
grunt ze Wam sie chce! ku obopulnej korzysci i radosci 8-) pozdrawiam
-
marcinelk13
- Forum Audi 80

- Doc
- Administrator

- Imię: Andrzej
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
Z całym szacunkiem, ale Doc to nie jest Support 24h/7/homer pisze:a tak na przyszlosc to jestes modem i nektore zeczy mozesz tez tlumaczyc poza forum anie niegrzecznie zbywa,badz co gorsza odsylac do czytania forum
Jego GG i rozmowy na GG to jego prywatna, intymna sprawa. Gada z kim chce i jak chce.
Nie myl forum, klubu z numerami prywatnymi osób z forum.
Nikt nie ma obowiązku klikać na gg. Po to mamy forum.
Witam Doc. Pełen szacunek dla ciebie i całej grupy utrzymującej to forum przy życiu. Wiele się dzięki Wam dowiedziałem i pewnie wiele się jeszcze dowiem. Są tu wspaniali, uczynni ludzie. Ciężko takich spotkać na co dzień.
Wielkie podziękowania dla wszystkich. Tyle ile mogłem, tyle wpłaciłem. Przelew dzisaj poszedł
.
PS. Klubowicze jeśli tylko możecie, to wesprzyjcie forum, po to aby istniało, po to aby miał kto nam pomóc w potrzebie
Wielkie podziękowania dla wszystkich. Tyle ile mogłem, tyle wpłaciłem. Przelew dzisaj poszedł
PS. Klubowicze jeśli tylko możecie, to wesprzyjcie forum, po to aby istniało, po to aby miał kto nam pomóc w potrzebie