Sugestie i problemy z forum
- Pieterb
- Forum Audi 80

- Imię: Piotr
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK+lpg
nie ma konkretniej osoby.zgredek27 pisze:Dobra, kto zarządza tamtym działem??
skoro nie dałeś linku do ogłoszenia typu allegro, tablica lub inne a takie są wymogi to ogłoszenie prawdopodobnie nie zostało zaakceptowane.zgredek27 pisze:Auto nie jest nigdzie wystawione...
A dodam że ogłoszenia są akceptowana lub nie przed ich ukazaniem się!
- Szara80tkaTdi
- Forum Audi 80

- Imię: Przemek
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
z tymi ogloszeniami to troche nie bardzo, bo wlasnie tu kazdy szuka gratisowego oglaszania sie, a nie powielenia ogloszenia z alegro, no ale dobra
ja teraz z czyms innym
czesto jak przegladam nowe tematy, to widze ze faktycznie ludzie nie czytaja , jak sie zaklada prawidlowo temat, oczywiscie widac zaraz niebieski prostakat, a ze cos tam napisane madrze i jakies odnosniki, to tez olewka dalsza, wkoncu widze jak osoby czuwajace nad forum same to robia
proponuje, takiego delikweta, odsylac do dzialu tematy usuniete, a jako informacje podac mu:
Temat zostal usuniety, gdyz niezostal zalozony zgodnie z "Jak nazywać tematy". Prawidlowo nazwij temat
- lub cos podobnego
albo ... zrobic odnosnik, gdy nacisniemy na "Nowy temat" to niech nastepuje przekierowanie wpierw na strone z "jak nazywac tematy" a dopiero dalej, i nizej odnosnik do zakladania nowego tematu
ja teraz z czyms innym
czesto jak przegladam nowe tematy, to widze ze faktycznie ludzie nie czytaja , jak sie zaklada prawidlowo temat, oczywiscie widac zaraz niebieski prostakat, a ze cos tam napisane madrze i jakies odnosniki, to tez olewka dalsza, wkoncu widze jak osoby czuwajace nad forum same to robia
proponuje, takiego delikweta, odsylac do dzialu tematy usuniete, a jako informacje podac mu:
Temat zostal usuniety, gdyz niezostal zalozony zgodnie z "Jak nazywać tematy". Prawidlowo nazwij temat
- lub cos podobnego
albo ... zrobic odnosnik, gdy nacisniemy na "Nowy temat" to niech nastepuje przekierowanie wpierw na strone z "jak nazywac tematy" a dopiero dalej, i nizej odnosnik do zakladania nowego tematu
siema.
naprawde bez urazy i obrzaania jakiegokolwiek modera chociaz wiadomo o kogo chodzi..
ciagle pisanei podaj forme kontaktu juz jest naprawde smieszne.
co innego zdjecie cena itp.
wiadomo przeciez ze jesli ktos wystawia ogloszenie na forum ktore obsluguje PW to jest to jedyna forma kontaktu oferowana przez te forum.
jesli ktos chce oddatkowej formy to podaje telefon czy tam adres itp.
tutaj ktos czepil sie bzdurnego przepisu i uparcie robi kariere na wklepywaniu tego ...
co wiecej....
jestesmy zobowiazani podac link do tablicy czy do allegro...
a tam przeciez jest podany alternatywny kontakt....
wiec chyba jest to bzdurny zapis???
jak ktos nie radzi sobie i nie mysli to zadne przypomnienie mu nic nie da.
z jednej strony stosuje sie obostrzenia i ograniczenia a z\ drugiej na sile ktos probuje ullatwic kontakt...
tyle odemnie.pozdrawiam.
naprawde bez urazy i obrzaania jakiegokolwiek modera chociaz wiadomo o kogo chodzi..
ciagle pisanei podaj forme kontaktu juz jest naprawde smieszne.
co innego zdjecie cena itp.
wiadomo przeciez ze jesli ktos wystawia ogloszenie na forum ktore obsluguje PW to jest to jedyna forma kontaktu oferowana przez te forum.
jesli ktos chce oddatkowej formy to podaje telefon czy tam adres itp.
tutaj ktos czepil sie bzdurnego przepisu i uparcie robi kariere na wklepywaniu tego ...
co wiecej....
jestesmy zobowiazani podac link do tablicy czy do allegro...
wiec chyba jest to bzdurny zapis???
jak ktos nie radzi sobie i nie mysli to zadne przypomnienie mu nic nie da.
z jednej strony stosuje sie obostrzenia i ograniczenia a z\ drugiej na sile ktos probuje ullatwic kontakt...
tyle odemnie.pozdrawiam.
- Pieterb
- Forum Audi 80

tomkom1, widzę że do mnie bijesz :!:
taki jest zapis w regulaminie
a ja nie muszę takiego ogłoszenia zaakceptować
owszem jest pw ale nie wszyscy wiedzą do czego to służy szczególnie nowi userzy.
taki jest zapis w regulaminie
Doc pisze:3. kontakt, np. e-mail i/lub nr GG i/lub telefon do osoby sprzedającej.
a ja nie muszę takiego ogłoszenia zaakceptować
owszem jest pw ale nie wszyscy wiedzą do czego to służy szczególnie nowi userzy.
a co w tym takiego śmiesznegotomkom1 pisze:juz jest naprawde smieszne.
w dziale kupię też, hmmtomkom1 pisze:jestesmy zobowiazani podac link do tablicy czy do allegro...
stary...widze ze bardzo powaznie traktujesz swoja funkcje..
jak zauwazyles nikogo nie obrazilem.
1.masz racje ejst taki zapis i do tego zapisu sie odnosze a nie do twojej pracy.
chociaz przyznam ze egzekwowac przepisy tez trzeba z glowa.
2.jak juz pisalem.skoro ktos wystawia ogloszenie czy to kupie czy sprzedam to sam powinien zadbac zeby byl kontakt..nie wyobrazasz sobie chyba ze ktos zglaszalby do adm zastrzezenia ze ktos wystawil ogloszenie ja na nie odpisalem na pw i ten ktos go nie odebral.nie chcial nie zalezalo mu to nie odebral.po co takie przypominanie skoro ono i tak do niczego nie zmusza czy nie upraszcza?
w pewnej czesci regulaminu narzucacie obowiazek podawania linka do aukkcji itp.wiec jakis tam poziom umiejetnosci user ma.
mi to tak naprawde wisi czy to zsotanie zmienione czy nie.
co jest smieszne?
podaj forme kontaktu..wg mnie to jest takie bzdurne czepianie sie szczegółow.
dzial kupie?
skoro ktos nie zadba sam o podanie najszybszego namiaru do niego to niech jest sam sobie winien ze nie kupi interesujacych i potrzebnych mu zeczy.
tyle odemnie..
ja poprostu jestem przeciwko sytuacjom rodem z BArei..
jak zauwazyles nikogo nie obrazilem.
1.masz racje ejst taki zapis i do tego zapisu sie odnosze a nie do twojej pracy.
chociaz przyznam ze egzekwowac przepisy tez trzeba z glowa.
2.jak juz pisalem.skoro ktos wystawia ogloszenie czy to kupie czy sprzedam to sam powinien zadbac zeby byl kontakt..nie wyobrazasz sobie chyba ze ktos zglaszalby do adm zastrzezenia ze ktos wystawil ogloszenie ja na nie odpisalem na pw i ten ktos go nie odebral.nie chcial nie zalezalo mu to nie odebral.po co takie przypominanie skoro ono i tak do niczego nie zmusza czy nie upraszcza?
w pewnej czesci regulaminu narzucacie obowiazek podawania linka do aukkcji itp.wiec jakis tam poziom umiejetnosci user ma.
mi to tak naprawde wisi czy to zsotanie zmienione czy nie.
co jest smieszne?
podaj forme kontaktu..wg mnie to jest takie bzdurne czepianie sie szczegółow.
dzial kupie?
skoro ktos nie zadba sam o podanie najszybszego namiaru do niego to niech jest sam sobie winien ze nie kupi interesujacych i potrzebnych mu zeczy.
tyle odemnie..
ja poprostu jestem przeciwko sytuacjom rodem z BArei..
alus, ten skrypt nie obsluguje tej opcji.czyli inaczej.przemo nie da sie zaadoptowac do Tapatalk
[ Dodano: 2013-06-12, 17:07 ]
to znowu ja.
ktos kto dobral sie do guzikow usuwa tematy podziekowan dla klubowicza.
jaim prawem?czy godna pochwaly postawa kolegi ktory pomogl bezinteresownie jest na tyle blacha ze nei zasluguje na kilka kb miejsca na serwerze????
to jest akurat chore.
Witaj tomkom1,
Napisany przez Ciebie temat: "marianb.-super user-super podziekowania" w forum: "warmińsko-mazurskie" został przesunięty do forum: "Śmietnik" Link do tematu: https://audi80.pl/viewtopic.php?t=47072
[ Dodano: 2013-06-12, 17:07 ]
to znowu ja.
ktos kto dobral sie do guzikow usuwa tematy podziekowan dla klubowicza.
jaim prawem?czy godna pochwaly postawa kolegi ktory pomogl bezinteresownie jest na tyle blacha ze nei zasluguje na kilka kb miejsca na serwerze????
to jest akurat chore.
Witaj tomkom1,
Napisany przez Ciebie temat: "marianb.-super user-super podziekowania" w forum: "warmińsko-mazurskie" został przesunięty do forum: "Śmietnik" Link do tematu: https://audi80.pl/viewtopic.php?t=47072
Od jakiegoś czasu klikając na Forum Techniczne/Silniki benzynowe i LPG. strona otwiera się bez widocznych postów
https://audi80.pl/silniki-benzynowe-i-lpg-vf19.htm
- Pieterb
- Forum Audi 80

z tego co pamiętam to od bardzo dawna tak jestm@x1313 pisze:Od jakiegoś czasu klikając na Forum Techniczne/Silniki benzynowe i LPG. strona otwiera się bez widocznych postów
musisz wybrać konkretną kategorię np silniki czterocylindrowe