[Audi 80 B4 Competition][SWAP] by Słonik
Pomaranczowe kiedys z keczym mierzylismy to liton jak na moj gust, bialych tez jakos nie widze skoro wszystko dookola czarne dlatego wybrałem taka opcje.
Tighe, poprzednie w celu przyciemnienia od wewnatrz byly rozciete po zgrzewie, zab czasu sprawil ze zaczely sie rozlazic i wogole rozciecie i miejsce klejenia wygladalo malo estetycznie na zywo wiec stwierdzilem ze drugi raz w ten sposob nie bede cudowal dlatego zrobilem tak.
Tighe, poprzednie w celu przyciemnienia od wewnatrz byly rozciete po zgrzewie, zab czasu sprawil ze zaczely sie rozlazic i wogole rozciecie i miejsce klejenia wygladalo malo estetycznie na zywo wiec stwierdzilem ze drugi raz w ten sposob nie bede cudowal dlatego zrobilem tak.
szuan, na razie zostaje jak jest, kiedyś pokombinuje jak nie będę miał co robić.
Takie tam z Grabiny lepszej jakości.
,
Jadźka się tak świeci bo z racji tego że wyszło słoneczko dostała małą kuracje odświeżającą czyli 3M żółta+Chemical Guys Ez Creme+ Poorboys Nattys Paste Wax Red a na wszystkie elementy z tworzyw sztucznych i skóry ValetPro Talos (szczerze polecam).
PS- A jak by tak ATFy łącznie z rantami pomalować w czarny połysk :?: :roll:
Takie tam z Grabiny lepszej jakości.
,
Jadźka się tak świeci bo z racji tego że wyszło słoneczko dostała małą kuracje odświeżającą czyli 3M żółta+Chemical Guys Ez Creme+ Poorboys Nattys Paste Wax Red a na wszystkie elementy z tworzyw sztucznych i skóry ValetPro Talos (szczerze polecam).
PS- A jak by tak ATFy łącznie z rantami pomalować w czarny połysk :?: :roll:
Ostatnio zmieniony 29 lip 2013, 21:41 przez Słonik, łącznie zmieniany 1 raz.
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
A mi się zdaje, że lepiej byłoby ATFy całe z rantami prysnąć na biało, tak jak miał Skull Avusy na czerwonym sedanie.
Poza tym fajnie wyszedł Ci ten winter setup A pod maską czysto i ładnie z powrotem jak za czasów ACE. Tylko przydałby Ci się fotel pasażera taki jak ma kierowca ;] bo mi tak nie do pary kłuje w oczy.
Poza tym fajnie wyszedł Ci ten winter setup A pod maską czysto i ładnie z powrotem jak za czasów ACE. Tylko przydałby Ci się fotel pasażera taki jak ma kierowca ;] bo mi tak nie do pary kłuje w oczy.
Tak jak szuan napisał, to samo mówiłem Ci na grabinie... czarny tył i szał macicy będzie 8-) blendę wtedy na czarno pryśniesz :mrgreen:
Byłem tu
IC69
Przepraszam :mrgreen:
Maszu 8-)
Byłem tu
IC69
Przepraszam :mrgreen:
Maszu 8-)
Ostatnio zmieniony 15 maja 2013, 12:36 przez Maszu, łącznie zmieniany 2 razy.