[B4]Quattro Avant od eSPe
- eSPe
- Forum Audi 80
- Imię: Sławek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
Tak jak rok temu 215/45/17. Nexen N9000matii62 pisze:jaki profil opony masz na tych 17" ?
Szukam czegoś (że tak powiem szukam okazji) bo szkoda mi trochę wyłożyć ćwierć tysia w klamkę bo takie chore ceny są za to.matii62 pisze:wstaw klamkę od a6 c4 do klapy
Prędzej odpiłuję flexem kawałek swojej ori klamki.
- eSPe
- Forum Audi 80
- Imię: Sławek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
nie sluchajcie masza.
Zadnej zmiany nie bylo i raczej nie bedzie w planach.
Sieje mi tu ferment tylko niepotrzebny w temacie.
Taktownie, borbety sobie leza spokojnie w piwnicy i czekaja na kaprys jak mi sie talerze z D2 znudza. Mam problem decyzyjny bo zarowno borbety mi sie pdobaja jak i talerze ale na 2 kompletach jezdzic sie nie da na raz.
Zadnej zmiany nie bylo i raczej nie bedzie w planach.
Sieje mi tu ferment tylko niepotrzebny w temacie.
Taktownie, borbety sobie leza spokojnie w piwnicy i czekaja na kaprys jak mi sie talerze z D2 znudza. Mam problem decyzyjny bo zarowno borbety mi sie pdobaja jak i talerze ale na 2 kompletach jezdzic sie nie da na raz.
nie no śmieje się, na tych kołach jest mega koks ! Bardzo mi się podoba a zaznaczam że nie lubię avantów b4 Takie pełne koła bardzo pasują do naszych 80-tek, mega ranty są już tak oklepane że takie koła wprowadzają trochę świeżości we wszytskie projekty 80-tek na forum i nie tylko
Felgi troche wygladaja jak kołpaki ale przez to audi wygląda na ładny oryginalny zadbany egzemplarz bez zbędnych tuningów a rozmiar koła i profil opony oraz kolor felg zdradza że to jednak nie kołpak <ok>
Felgi troche wygladaja jak kołpaki ale przez to audi wygląda na ładny oryginalny zadbany egzemplarz bez zbędnych tuningów a rozmiar koła i profil opony oraz kolor felg zdradza że to jednak nie kołpak <ok>