[B4 ALL] SOCZEWKI - przeróbka anglików
-
- Forum Audi 80
[B4 ALL] SOCZEWKI - przeróbka anglików
Wiatm
Jakiś czas temu miałem lekkiego dzwona i niestety muszę wymienić lampy w moim cabrio,
miałem tam soczewki i teraz też ich szukam znalazłem parę ofert ale głównie angliki i mam takie pytanie, mianowicie czy przerobienie takich lamp na ruch prawostronny jest trudne ?
Czy można to zrobić samemu czy trzeba zlecić fachowcowi jeśli fachowcowi to jakiemu ?
Jeśli ktoś już to robił to byłbym wdzięczny za ewentualne porady, instruktaż lub najlepiej zdjęcia z opisem bądź filmik
Z góry dzięki Pozdrawiam
Jakiś czas temu miałem lekkiego dzwona i niestety muszę wymienić lampy w moim cabrio,
miałem tam soczewki i teraz też ich szukam znalazłem parę ofert ale głównie angliki i mam takie pytanie, mianowicie czy przerobienie takich lamp na ruch prawostronny jest trudne ?
Czy można to zrobić samemu czy trzeba zlecić fachowcowi jeśli fachowcowi to jakiemu ?
Jeśli ktoś już to robił to byłbym wdzięczny za ewentualne porady, instruktaż lub najlepiej zdjęcia z opisem bądź filmik
Z góry dzięki Pozdrawiam
-
- Forum Audi 80
- sylwester28ET
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
Myślałem też nad zregenerowaniem moich starych lamp bo soczewki i odbłyśniki są całe tylko klosze się zbiły i obudowa popękała i są urwane uchwyty tyle że nikt nie chce się podjąć dorobienia i spawania tych uchwytów, w AUDI centrum wrocław nowa obudowa to koszt 400 zł za sztukę no i musiał bym kupić klosze, w sumie naprawa wyszła by mnie jak kupno używanych więc raczej się nie opłaca skoro za tą cene można mieć całe lampy
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
no praktycznie wszystko po za kloszami i uchwytami obudowy lamp są tylko lekko spękane ale chyba pojade do salonu i kupie nowe obudowy i klosze w inter carsie bo powinno to wyjść koło 1 000 zł a akurat taką gotówką dysponuje na tą chwilę i sam je przełorze do nowych obudów zobaczymy jak wyjdzie dzięki za pomoc
-
- Forum Audi 80