[Audi b2/b3/b4] Gwint home made
-
- Audi 80 Klub
- Kontakt:
Hmmm... mogłoby być lepiej... Daniel, przez za małe opony powinieneś zejść niżej, a jak niżej, to trzeba porządnie zaklepać na płasko błotniki i uciec delikatnym negatywem.
Zrobiłeś mocny naciąg na felgach, ale to pasuje do koła, które chowa się w błotnik. Aktualnie mi to wizualnie nie gra do końca.
Zrobiłeś mocny naciąg na felgach, ale to pasuje do koła, które chowa się w błotnik. Aktualnie mi to wizualnie nie gra do końca.
Przodem już nie zejdę a tyłem jak zechcę zejść to będzie komicznie wyglądało bo tył będzie niżej od przodu i będzie lipton, ew ratuje mnie jakieś koło w rozmiarze 16-17 cali. Błotniki z tyłu twarde są, przednie ładnie się zaklepuje (nawet gumowym młotkiem)ale tył to poracha :cry:i28 pisze:Hmmm... mogłoby być lepiej... Daniel, przez za małe opony powinieneś zejść niżej, a jak niżej, to trzeba porządnie zaklepać na płasko błotniki i uciec delikatnym negatywem.
-
- Audi 80 Klub
- Kontakt: