[krakow] Wielkie WTORKI godz.20 galeria kazimierz
Panowie, w każdy czwartek od 20.30 przy stadionie Wisły koło Bloń organizowane są zloty aut klasycznych, byłem dziś i powiem Wam że naprawdę fajnie, możemy kiedyś ustawić się w Galerii o 20.00 i ruszyć wszyscy razem pod stadion jak by nie patrzeć to 80tki powoli stają się klasykami, a Ciebie Łukasz nikt nie wygoni A4ką :mrgreen:
Maciek.. podoba mi się ten pomysł.. już w wielu miejscach mówi się że 80tki określa się jako young-timery.. jeśli dobrze pamiętam to padło takie określenie w "Kup i zrób - samochód marzeń".. ;P a ilu was było w czwartek?
Ps. Cd. awarii mojej 80tki okazało się że to na szczęście nie wspomaganie a obluzowany wężyk przy trójniku chłodnicy.. dokręcone, woda dolana i chodzi.. ;D
Ps. Cd. awarii mojej 80tki okazało się że to na szczęście nie wspomaganie a obluzowany wężyk przy trójniku chłodnicy.. dokręcone, woda dolana i chodzi.. ;D
skopeck, to fajnie że taka bzdurka była powodem usterki, właśnie obejrzałem "Kup i zrób - samochód marzeń" o Audi Competition, nie widziałem tego odcinka wcześniej, fajna robotę chłopu wykonali :lol: dla tych co również nie widzieli poniżej link do filmiku:
co do zlotów classic, wczoraj z kolegą podjechaliśmy na sam koniec, dużo osób juz się rozjechało za tydzień jadę tam na 21.00 tak więc jeśli będzie miał ktoś ochotę to pojedziemy większą ekipą
co do zlotów classic, wczoraj z kolegą podjechaliśmy na sam koniec, dużo osób juz się rozjechało za tydzień jadę tam na 21.00 tak więc jeśli będzie miał ktoś ochotę to pojedziemy większą ekipą
Wysłany: Dzisiaj 1:20
Panowie, w każdy czwartek od 20.30 przy stadionie Wisły koło Bloń organizowane są zloty aut klasycznych, byłem dziś i powiem Wam że naprawdę fajnie, możemy kiedyś ustawić się w Galerii o 20.00 i ruszyć wszyscy razem pod stadion jak by nie patrzeć to 80tki powoli stają się klasykami, a Ciebie Łukasz nikt nie wygoni A4ką
Panowie, w każdy czwartek od 20.30 przy stadionie Wisły koło Bloń organizowane są zloty aut klasycznych, byłem dziś i powiem Wam że naprawdę fajnie, możemy kiedyś ustawić się w Galerii o 20.00 i ruszyć wszyscy razem pod stadion jak by nie patrzeć to 80tki powoli stają się klasykami, a Ciebie Łukasz nikt nie wygoni A4ką