[B4 ABK Avant]300 tkm i opony
Zapomnij o polerce - nic nie da. Uroki dwuskładnikowego koloru. Próbowałem na wszystkie sposoby odrestaurować ten kredens :mrgreen:
Mam już pogadane w razie "W" z Panem na myjni to się pozbędę wierzchniej warstwy... . Karcher i ogień <ok> tylko trzeba maskę obrzezać ze zbędnych bibelotów :mrgreen:
Po południu dotarła paczka od skrytego parówkożercy 8-) Na pokładzie avanturniczy pająk i krańcówki - wreszcie będzie światło w stodole <rotfl>
Dzięki za szybką wysyłkę kolego trepek
Mam już pogadane w razie "W" z Panem na myjni to się pozbędę wierzchniej warstwy... . Karcher i ogień <ok> tylko trzeba maskę obrzezać ze zbędnych bibelotów :mrgreen:
Po południu dotarła paczka od skrytego parówkożercy 8-) Na pokładzie avanturniczy pająk i krańcówki - wreszcie będzie światło w stodole <rotfl>
Dzięki za szybką wysyłkę kolego trepek
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
Crazy_Wolf, Mieszkam 2km obok Lwówka Śl, a ostatnio dużo w nim przebywam Wychodząc ze sklepu widziałem jak kolega Satar przygladal sie mojemu autu na parkingu przejezdzajac obok swoim Avantem
Ostatnio zmieniony 24 lip 2013, 15:50 przez CompHaker, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- Forum Audi 80
Teraz rozumiem. Normalna kolej rzeczy :mrgreen: Mogliście zrobić mini spotaCompHaker pisze:Crazy_Wolf, Wychodząc ze sklepu widziałem jak kolega Satar przygladal sie mojemu autu na parkingu przejezdzajac obok swoim Avantem
[ Dodano: 2013-07-24, 22:00 ]
Dokładnie <ok> To ja byłem <czesiek> Czekałem na rodzinkę. Widziałem Twojego Awanturnika Szkoda że nie zagadałeś. Możne następnym razem uda się nam spotkać. Z pod Netto pojechałem do Nowych Łąk zobaczyć mini ZOO. Fajne miejsce zrobili.Satar pisze: A co do Crazy to wczoraj w tym samym miejscu był, ale nie byłem pewien, czy to to autko, więc nie zagadałem :roll:
Bartek, Krzysiu jak chcecie spota to do Olszyny zapraszam. Zjeżdża się tam kilka autek - wymienimy się doświadczeniami i takie tam... . Co do minispotów to nie ma problemu. Codziennie ok 14:30 lub 15:30 jestem na tym parkingu (zależy o której z pracy wypuszczą)
[ Dodano: 2013-07-28, 13:15 ]
[ Dodano: 2013-07-28, 13:15 ]
Byłem na myjni i jeden kierunek zwyczajnie odlatał- a że w garażu miałem komplet ori z b3 to jestem teraz rozpoznawalny dla znających temat :mrgreen:A kolega sie pomaranczowymi kierunkami z przodu nie pochwali?
-
- Forum Audi 80
Jakoś tak mi ze spotami jest pod górę Raz to my oba się spotkali w Olszynie. Drugi raz byłem sam, bo nie wiedziałem że spocik był odwołany w ostatniej chwili. Za trzecim razem musiałem być gdzie indziej.Satar pisze:Bartek, Krzysiu jak chcecie spota to do Olszyny zapraszam. Zjeżdża się tam kilka autek - wymienimy się doświadczeniami i takie tam... . Co do minispotów to nie ma problemu. Codziennie ok 14:30 lub 15:30 jestem na tym parkingu (zależy o której z pracy wypuszczą)
2015 powinien być lepszy. Zobaczy co będzie zorganizowane w Olszynie.
Satar, może zorganizujesz na wiosnę spota w Lwówku