Jestem Andrzej, mieszkam w Krakowie. Od 2 tygodni jeżdżę Audi 90 2.0 [PS] - 5 cylindrów
Przywitaj się z nami
-
kosmos1990
- Forum Audi 80

-
mefistofiel
- Forum Audi 80

- audicabrio
- Forum Audi 80

Witam serdecznie!
Mam na imię Radek, mieszkam w Kłodzku. Jestem szczęśliwym posiadaczem ładnej Audi 80 Cabrio
Będąc na forum chciałbym dowiedzieć się wielu ważnych ciekawostek odnośnie własnie Audi i liczę na waszą pomoc
Stronkę znalazłem przypadkiem, bardzo przypadła mi do gustu, jest na niej mase przydatnych informacji, Super 
Pozdrawiam
Mam na imię Radek, mieszkam w Kłodzku. Jestem szczęśliwym posiadaczem ładnej Audi 80 Cabrio
Pozdrawiam
Witam, wszystkich fanów marki Audi 80, mam na imię Damian jestem z okolic Grajewa województwo Podlaskie. Forum znalazłem szukając informacji na temat 80. W chwili obecnej nie posiadam,auta,ale profil było trzeba uzupełnić więc to zrobiłem. Poszukuję właśnie takiego modelu jak w profilu, mam nadzieje,że niedługo już stanę się w pełni klubowiczem razem z autkiem
.
Pozdrawiam,
Pozdrawiam,
-
smagciuromek
- Forum Audi 80

Re: Przywitaj się z nami
Witam.
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez smagciuromek, łącznie zmieniany 1 raz.
Witam! Bardzo miło mi jest znaleźć się w tak wspaniałym gronie! Auto mam od wczoraj, wiedziałem, że będzie dobrze, ale nie że aż tak dobrze...! Samochód z 1989 roku jest w lepszym stanie i lepiej śmiga niż moje inne dotychczasowe nowsze i droższe auta. Wracałem dziś do domu mocno okrężną drogą, by jak najdłużej cieszyć się jazdą. Kiedy byłem młodzieniaszkiem, mogłem tylko marzyć o takiej furze. Jak widać marzenia się spełniają, choć niestety trzeba dużo cierpliwości....