Zetorowy sedan; front V6; 17-nastki; grill a`la RS2;)
- Rafik30023
- Forum Audi 80
- Kontakt:
No niestety fotek przy rezaniu nie robiłem nie robiłem bo jakoś mi to nie przyszło do głowy, ale jest temat na forum w którym kolega opisywał jak to miej więcej zrobić, a i fotki też są: https://audi80.pl/grill-ala-rs2-vt66843.htm ale ja wraz trochę po swojemu to robiłem...
Wcześniej miałem założony grill kamei który tak mi się nie podobał że nie szkoda mi go było pociąć żeby mieć siatkę do tego grilla, ale widziałem kiedyś na allegro taką siatke za pare złotych.
Oryginalny grill ciąłem szlifierką :mrgreen: później tylko zostało wyrównać pilniczkiem, szpachla, podkład i czarny mat a siatke kleiłem poxipolem czyma się jak głupie <ok>
Jak ktoś chce mogę zrobić fotkę jak to wygląda od tyłu.
Wcześniej miałem założony grill kamei który tak mi się nie podobał że nie szkoda mi go było pociąć żeby mieć siatkę do tego grilla, ale widziałem kiedyś na allegro taką siatke za pare złotych.
Oryginalny grill ciąłem szlifierką :mrgreen: później tylko zostało wyrównać pilniczkiem, szpachla, podkład i czarny mat a siatke kleiłem poxipolem czyma się jak głupie <ok>
Jak ktoś chce mogę zrobić fotkę jak to wygląda od tyłu.
- Rafik30023
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Rafik30023
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Rafik30023
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Rafik30023
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Rafik30023
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Taa... zglebiłem ale się przy weekendzie :mrgreen:
do wymiany skrzyni przybieram się jak pies do jeża, bo czekam aż się przeprowadzę na stałe miejsce zamieszkania...
Ostatnio męczyłem się z przewodami hamulcowymi bo nie ciekawie zaczęły niektóre wyglądać, a tak je się rozkręcało jakby od nowości nie ruszane były :roll:
do wymiany skrzyni przybieram się jak pies do jeża, bo czekam aż się przeprowadzę na stałe miejsce zamieszkania...
Ostatnio męczyłem się z przewodami hamulcowymi bo nie ciekawie zaczęły niektóre wyglądać, a tak je się rozkręcało jakby od nowości nie ruszane były :roll:
Mam to samo u siebie, gdzie bym nie wymieniał przewodu to końcówek od sztywnych przewodów za chiny nie mogę odkręcić. Też sądzę że jeszcze oryginał siedzi :->Rafik30023 pisze: Ostatnio męczyłem się z przewodami hamulcowymi bo nie ciekawie zaczęły niektóre wyglądać, a tak je się rozkręcało jakby od nowości nie ruszane były :roll:
Dzieje się coś z autem ? czy nie wiesz za które auto się teraz wziąć ? :mrgreen: