[Audi 80 B4 Avant 1,6] Składamy powietrze.
- KAROLEK22XX
- Forum Audi 80
- Imię: Karol
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK+lpg
szuan pneumatyka się robi....kompletuję graty, wyspę zaworową, kompresor. Wszystko trwa bo u mnie krucho z kasą. Do końca roku zestaw będzie na aucie odpalony a po nowym roku silnik. Samo załatwienie materiału na okucia trochę trwało ale już mam kilkanaście kilo czyściutkiej stali do przetoczenia. Wyspy też długo szukałem.....wywalić 500 czy 700 pln na nową to nie problem.....ja wyrwałem za 100 Co do pneumatyki to kolega Dedhi pisał do Ciebie i jakoś się nie doczekał odpowiedzi. Ja nie jestem większością i plany wcielam w życie szybciej lub dłużej ale wcielam
sagem wiem gdzie mieszkasz i wiem jak dobrze karmią u Ciebie :mrgreen: :mrgreen: do tego woda ognista i szybko się mnie nie pozbędziesz
eSPe klamki i listwy też będą w kolorze.....najpierw poćwiczę na lusterkach a następnie wezmę się za resztę.
sagem wiem gdzie mieszkasz i wiem jak dobrze karmią u Ciebie :mrgreen: :mrgreen: do tego woda ognista i szybko się mnie nie pozbędziesz
eSPe klamki i listwy też będą w kolorze.....najpierw poćwiczę na lusterkach a następnie wezmę się za resztę.