Avant TDI USA Bolero Skóra Soczewki
z wami to gorzej jak ze mną . Się czepiają inni mają 170stron naspamowane a tu się 15 czepiają. O h wam chodzi pisać sobie nie mogę wolne forum mój temat mogę napisać ze dziś przejechalem 35km i następne tankowanie za 350km będę tankował na orlenie i przy okazji umyje szyby;) potem będę jechał ul.szczecińska, sobieskiego, wolnosci, kopernika, policjantow, kaszubska w stronę Łeby. Gdy przyjdziemy na podworko tata da mi wstawić auto do garażu;)
PS: I tak was kocham za te komentarze.
PS: I tak was kocham za te komentarze.
e tam spoko i tak już to robisz więc zdążyliśmy się przyzwyczaić ..MichalxQ7 pisze: mogę napisać ze dziś przejechalem 35km
nie no lepszych od Ciebie to już chyba nie mamyMichalxQ7 pisze:z wami to gorzej jak ze mną .
hmm wiesz co miłość chłopaka do chłopaka podobno można jeszcze wyleczyć,tylko musisz się zabrać za to szybko,chyba ze naprawdę gustujesz bardziej w chłopcach.. :roll:MichalxQ7 pisze:I tak was kocham
A co do tych stron to może i ludzie mają po 170 ale przynajmniej coś więcej robią niż wypisują .
- damian_xyz
- Moderator
- Imię: Damian
- Model: Inny
- Nadwozie: Cabrio
- Silnik: 1.3 FY
- Kontakt:
-
- Audi 80 Klub
Witam Serdecznie po długiej przerwie w Audi pozmieniało się dużo
Między innymi.
Zrobione Boczne lampy USA
Wleciały skóry+skórzane boczki liftowe z drewnem i pod 4el.szyby i zrobiony podłokietnik C4 (zostało pociągnięcie wiązki pod grzane fotele)
I parę małych pierdół.
Zakupione zostały felgi Bolero 4x108 + opony Fulda Sport Control 215/45/R17 (felgi są w trakcie polerowania rantów)
Poszukuję zderzaka CFL z pomarańczowymi kierunkami.
Oto kilka zdjęć z Września 2012r.
Felgi Bolero
Montowanie lamp USA
Skóry
Między innymi.
Zrobione Boczne lampy USA
Wleciały skóry+skórzane boczki liftowe z drewnem i pod 4el.szyby i zrobiony podłokietnik C4 (zostało pociągnięcie wiązki pod grzane fotele)
I parę małych pierdół.
Zakupione zostały felgi Bolero 4x108 + opony Fulda Sport Control 215/45/R17 (felgi są w trakcie polerowania rantów)
Poszukuję zderzaka CFL z pomarańczowymi kierunkami.
Oto kilka zdjęć z Września 2012r.
Felgi Bolero
Montowanie lamp USA
Skóry
Ostatnio zmieniony 12 maja 2013, 18:41 przez MichalxQ7, łącznie zmieniany 2 razy.