Przywitaj się z nami
-
Mafistofeles
- Forum Audi 80

Witam
Hej wszystkim Mateusz z Kraśnika posiadam Cudowne Audi B4 2.0
Nigdy mnie jeszcze nie zawiodła moja perełka pozdrawiam
-
Gadomiasty
- Forum Audi 80

Witam Wszystkich na imię ma Grzesiek mieszkam w Słupsku i od paru dni jestem szczęśliwym posiadaczem Audi B4 z 92r. O klubie dowiedziałem się stosunkowo dawno i to jak kolega wyżej z wujaszka Google
Ale nigdy nie sądziłem że będę posiadał takie autko...a tu proszę...miłość od pierwszego odpalenia :mrgreen: Pozdrawiam!
czesc jestem grzechu mam pszczółkę B4 z 94 r silniczek 2.0 l ABT w gazie, sedan, pełna elektryka z szybrem włącznie, klima manualna ale jest, zegary; ciśnienie w skrzyni ,temp oleju skrzyni , ładowanie wstawki ala drewno . kupiona jakieś trzy lata temu od kumpla "chandlarza" oglądał dla mnie inne autko ale wyszła lipa i zaproponował mi prejażdzkę tak mi się spodobała że namawiałem go dwa tygodnie żeby mi ją pogonił nie chciał bo to było autko dla niego ale w końcu mi sie udało od tego dnia nie chce innego auta. Do klubu trafiłem przypadkiem kiedy szukałem opisu układu napędowego bo musze przegub wymienić pozdrawiam wszystkich :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
-
artur23232323
- Forum Audi 80

Siemka
Czesc jestem Artur mieszkam w Piasecznie. Obecnie mam a4 b5 ale chce kupic ponownie 80 w q :evil:
Witam Wszyskich Klubowiczow.
Witam wszystkich klubowiczow,mam na imie Rafal,jestem z bydgoszczy-posiadam Audi 80, 2,0 ABT,to juz 3 audi wczesniej mialem Audi B4 1,9 TD,puzniej kupilem B3 1,8 Jn,4 lata przerwy z ta marka i jak w opisie wyzej,Proste solidne auta.Cyt z forum (sa wierne jak pies i nigdy Cie nie zdradza) oczywiscie jak sie o Nie dba.pozdrawiam.
Cześć jestem Mateusz z Przemyśla (koniec Polski
) odziedziczyłem ostatnio białą B3 '90 w dość przyzwoitym stanie :mrgreen: Wcześniej śmigałem małą 106 na B1. Jutro wrzucę zdjęcia "białego szlachcica"
Na forum jestem zarejestrowany dłużej, bo ojciec szukał kiedys jakis porad, a tutaj jest naprawde chyba wszystko o 80-tkach
Pozdrawiam, SpeedXVI
Pozdrawiam, SpeedXVI
-
maciejka85
- Forum Audi 80

Witam jestem nowy Maciek spod Warszawy
Audi 80 B4 Avant
Audi 80 B4 Avant
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez maciejka85, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Amynophylina
- Forum Audi 80