Sklep Ipart
części samochodowe
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

[80 1.9 TDI]Poucinane Kabelki...

ODPOWIEDZ
younoob93
Forum Audi 80
Forum Audi 80

[80 1.9 TDI]Poucinane Kabelki...

Post autor: younoob93 » 23 maja 2013, 12:19

Witam, na początek powiem, że jestem nowym użytkownikiem i proszę o wyrozumiałość :) Mój problem polega na poucinanych kabelkach jeden przy filtrze paliwa, a drugi przy skrzynce bezpieczników... Mam Audi 80 1.9TDi na podzespołach boscha już prawie rok ale wczesnej nie zwracałem uwagi na te kable gdyż były sprytnie ukryte. Gdy zacząłem mieć problemy z silnikiem ( nie równa praca na biegu jałowym czasami szarpanie) i w końcu oddałem auto do mechanika. Szarpania ustały a nie równa praca jest prawie nie zauważalna, ale pojawił się kolejny problem... Auto nie ma "kopa jak wcześniej i wolno wchodzi na obroty.... czasami pojawiają się tak jakby odcięcia zapłonu przy 3 tys lub 2.5tys. obrotów. Czy ma to jakiś związek z tymi kablami? Przeglądając forum znalazłem wiele podobnych problemów jednak żaden nie był taki sam jak mój.

Kod: Zaznacz cały

http://zapodaj.net/bcee45d3fa3d6.jpg.html

Kod: Zaznacz cały

http://zapodaj.net/0d7c4eda1b199.jpg.html

Awatar użytkownika
Szara80tkaTdi
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Przemek
Model: Audi 80 B4
Nadwozie: Avant
Silnik: 1.9 1Z

Post autor: Szara80tkaTdi » 23 maja 2013, 14:11

zamiast zostawiac to i isc na internet, i pisac zapytanie, sam dawno bys sprawdzil skad ten wezyk lub przewod wychodzi, cos widze ze jest od podcisnienia lub w ten desen

.. albo ktos sobie robil wskaznik doladowania i zostawil ci bajzel po swych wynalazkach, te kable na podszybiu swiadcza o tworczosci poprzedniego wlasciciela., jedna z tych wiazek kolo bezpiecznikow jest orginalna, i jest od lampki pod maska

ODPOWIEDZ

Wróć do „Inne.”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl