Fakt pogoda z zada jest ,sagem co tam z grillem kombinujesz hyhysagem pisze:Zalożyłem, ale srednio mi pasuje, chce ja zrobić na czarno.edd pisze:Założyłes tą osłonę jak się prezentuje ?
Do co bova, myślę że u mnie sprawę rozwiąże dwu tłoczkowy zawór.
Trochę nowości ale pogoda jest porażka...![]()
![]()
![]()
[url=http://imageshack.us/scaled/thumb/211/img0206aa.jpg]Obrazek[/URL]
[Audi Avant 2.2T Q]rodzinne kombi, MTM
- sagem
- Forum Audi 80
- Imię: Sebek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
Są prawie nowe i nie zniszczone <ok>pawełek pisze:Haluksy masz w środku pomalowane czy ori taki jasny kolor mają?
Chciałem trochę poczyścić auto na majówkę, potestować nowe kosmetyki, ale pogoda mnie wkur <zyga>
Nie jest aż taki zły, nie przesadzaj. Gdyby dół miał mniej zaokrąglony tak jak RS2 było by ok.eSPe pisze:Jakoś nie wiem co tam niektórzy w nim widzą (w CFL w sensie). <ok> <ok> <ok> <ok>
- jacek199315
- Forum Audi 80
- sagem
- Forum Audi 80
- Imię: Sebek
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
Hej.
Tu filmik z majowki, moja pierwsza próba po złożeniu silnika i napędu w sumie, jestem pozytywnie zaskoczony możliwościami i przeciążeniem na 1wszym biegu. :lol:
Hamowanie na serii ECU:
248 KM i 325 Nm
Hamowanie na mtm:
265 KM i 360 Nm, moment z dołu dużo gorszy niż na serii, za to góra lepsza. Wygląda to albo na za miękką sprężynę która upuściła ciśnienie bo go nie utrzymała, albo 20 letnie wtryski już nie dają rady dobrze nalać paliwka. Ogólnie pozytywnie. Jak wiadomo biorę poprawkę na ową hamownie także bez spinki.
A i kolejna miła przygoda w powrocie z Ułęża, to na obwodnicy Garwolina do mnie i do Pawła z Olsztyna przeczepił się fajny wybebeszony Lancer Evo 9 i kolega bardzo się zdziwił jak nie mógł nas dogonić.
Pozdro dla pijackich mord które mimo tragicznej pogody postanowiły się napić.
Tu filmik z majowki, moja pierwsza próba po złożeniu silnika i napędu w sumie, jestem pozytywnie zaskoczony możliwościami i przeciążeniem na 1wszym biegu. :lol:
Hamowanie na serii ECU:
248 KM i 325 Nm
Hamowanie na mtm:
265 KM i 360 Nm, moment z dołu dużo gorszy niż na serii, za to góra lepsza. Wygląda to albo na za miękką sprężynę która upuściła ciśnienie bo go nie utrzymała, albo 20 letnie wtryski już nie dają rady dobrze nalać paliwka. Ogólnie pozytywnie. Jak wiadomo biorę poprawkę na ową hamownie także bez spinki.

A i kolejna miła przygoda w powrocie z Ułęża, to na obwodnicy Garwolina do mnie i do Pawła z Olsztyna przeczepił się fajny wybebeszony Lancer Evo 9 i kolega bardzo się zdziwił jak nie mógł nas dogonić.

Pozdro dla pijackich mord które mimo tragicznej pogody postanowiły się napić.

Ostatnio zmieniony 16 paź 2013, 18:18 przez sagem, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Silnik: 2.0 ABK