Dzieki chłopaki, fajnie ze sie podoba. VinCe, dokładka jak dokładka, jak nią nie wychacze jakiegoś wróbla w kasku to się nie rozsypie, na końcach trochę nie pasuje ten laminat jak się go przymierza ale po ściągnięciu nitami tragedii nie ma wg mnie. Powiem tak, jak za 50 zł i trochę kombinowania to sprosta moim oczekiwaniom <ok>
Tu widać trochę nity i jak to pasuje do zderzaka , ,
Ostatnio zmieniony 30 lip 2013, 18:27 przez Słonik, łącznie zmieniany 1 raz.
Bardzo ładnie, ale z tyłu przydałoby się 0,5" szerszy rant i 1cm niżej ;] w końcu zderzak w lakierze przywrócił blask temu sedanowi. A pod maską oczywiście pięknie. <ok>
Słonik: Tablice przyklej na taśmę dwustronną ale oczywiście tą srebrną mocną i będzie super.
Tylko najgorszy w tym wszystkim jest fakt że jak trzeba odklejać to może lakier zejść
a półka pod kierownicą? :mrgreen: będziesz kombinował coś z tymi podstawkami spoilera? -'dtm' szukam tego w polszy ale ciężki temat, a Ci co mają nie opchną, bo porysowany mają lakier na błotnikach i jak wykrecą, to nie zasloni tego lotką i takie tam wymówki...
Słonik pisze:módl sie zeby upałów nie było od poniedzialku
Ty się módl żeby nie było zbyt parno bo ja łożysko wymienię w 2h, a Ty całej klimy w tym czasie nie zamontujesz w tym limited edyszyn :lol: :lol: :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: chce zobaczyc te 2h, ide o zaklad ze do srody palcem nie kiwniesz.
Damian ja nie mam nic przeciwko, jak ci sie chce to dzialaj.