[Audi Coupe 8B][SWAP AEB] Sucza Rudość
btw, dzisiaj doratla do mnie paczuszka a w niej:
a oprocz tego nowiuśkie ( :mrgreen: ) pomaranczowe kierunkowskazy :mrgreen:
finalem tej ukladanki bedzie (mam nadzieje ) juutrzejsza paczuszka z halucegenami od cygana z wąsem i brodą :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
froncik bedzie mam nadzieje jako taki ogarniety po stluczce...
poza tym zegarów nigdy za wiele wiec wpadl kolejny komplecik zegsów z AC i wyswietlaczem temp za grosze... :mrgreen: :mrgreen:
finalem tej ukladanki bedzie (mam nadzieje ) juutrzejsza paczuszka z halucegenami od cygana z wąsem i brodą :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
poza tym zegarów nigdy za wiele wiec wpadl kolejny komplecik zegsów z AC i wyswietlaczem temp za grosze... :mrgreen: :mrgreen:
Maszu skąd pomarańcze opanowałeś może być pwMaszu pisze:btw, dzisiaj doratla do mnie paczuszka a w niej:
[url=http://imageshack.us/scaled/thumb/51/polie.jpg]Obrazek[/URL]
- jacek199315
- Forum Audi 80
- Radek_ER19
- Forum Audi 80
- jacek199315
- Forum Audi 80
bo zes jezdzil i paczal czy ludzie smieci nie wypierdzielaja gdzie popadnie, dlatego... 8-)jacek199315 pisze:widziałem Cie na 1/4mili nie zobaczyłem co to auto potrafi ... oprócz...
Ostatnio zmieniony 26 maja 2013, 19:22 przez Maszu, łącznie zmieniany 1 raz.
- jacek199315
- Forum Audi 80
trudno. szkoda ze tak wyszlo ale coz. mam nauczke :roll:jacek199315 pisze:musiałem
btw, zeby nie robic smietnika wiekszego niz jest to kilka fotek ode mnie:
auto wyplulo znacznie mniej niz sie spodziewalem tak wiec nie ma sie czym chwalic bo 187PS i 251NM to wynik zdrowego aah <buu> <buu>
zaczyna sie poszukiwanie przyczyn tak malego wyniku. albo znajde je albo puszcze to wszystko z dymem...
-
- Audi 80 Klub
- Kontakt:
- eSPe
- Forum Audi 80
- Imię: Sławek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
Zdrowe AAH ma 174KM i 240Nm.Maszu pisze:187PS i 251NM to wynik zdrowego aah <buu> <buu>
Dżemik podobno dłubał na 200KM (takie były wyniki z hamowania u niego jak się nie mylę).vigo1984sz pisze:A na ile liczyłeś? PS Ty robiłeś coś z silnikiem czy zakupiony wkładałeś od razu?
Maszu, myślę że nie ma co się łamać. AGMY wyniki są często co najmniej dziwne. Mają rzadkie próbkowanie i często na wykresach nie widać fal, załamań itp. Podskocz na Vtech gdzieś (np do słonia) albo coś - tam mają lepsze oprogramowanie i większe próbkowanie i lepiej wyjdzie rozpoznać wykres bo będzie widać każde niedomaganie i będzie łatwiej ocenić gdzie szukać przyczyn niższego niż celowałeś wyniku.