[B4 2.0 ABT] -60/-40 Projekt "Orange Black" Oklejo
Gratulacje za odwalenie dobrej roboty, efekt końcowy powalający jak na amatora niestety muszę się zgodzić z przedmówcami - nie dokońca odpowiada mi taki dobór kolorystyczny.
Ale to jest Twoje auto i Tobie ma się podobać nie nam , ja wole bardziej w originale Chodz nie powiem myślałam o oklejeniu dachu i lusterek na czarny mat, jednak koszt jaki mi powiedziano był za dużu... taniej pomalować
Jeśli nie chciałeś usłyszeć opini na temat Twojego samochodu i poczynań jakich dokonałeś trzeba było nie przestawiać auta na forum, jednak zrobiłeś to i musisz przyjąć krytykę na klatę
Jeszcze raz gratki za indywidualność <ok>
Ale to jest Twoje auto i Tobie ma się podobać nie nam , ja wole bardziej w originale Chodz nie powiem myślałam o oklejeniu dachu i lusterek na czarny mat, jednak koszt jaki mi powiedziano był za dużu... taniej pomalować
Jeśli nie chciałeś usłyszeć opini na temat Twojego samochodu i poczynań jakich dokonałeś trzeba było nie przestawiać auta na forum, jednak zrobiłeś to i musisz przyjąć krytykę na klatę
Jeszcze raz gratki za indywidualność <ok>
- Kelis.Zx145
- Forum Audi 80
- Kontakt:
-
- Moderator
- Imię: Michał
- Model: Inny
- Nadwozie: Coupe quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
ja mysle, ze nie jest źle poprostu przedobrzyłeś w kilku miejscach... pomysl nad pomaranczową felga w rozmiarze min. 16cali, pomarancz na klapie tylko do gornej czesci lamp, srodek engelsow zmien na czarny (oklepany) albo na pomarancz, listwy boczne i pod reflektorami czarne i klapke wlewu tak jak reszta tylnego blotnika.
Bedzie o wiele lepiej, zrob sobie VT lub popros kogos zeby Ci zrobił w odpowiednim temacie tu na forum... podswietlenie pod nogami tez zrob pomaranczowe , bedzie wspolgralo z licznikami i nadwoziem.
Za prace włozoną szacuneczek.
Bedzie o wiele lepiej, zrob sobie VT lub popros kogos zeby Ci zrobił w odpowiednim temacie tu na forum... podswietlenie pod nogami tez zrob pomaranczowe , bedzie wspolgralo z licznikami i nadwoziem.
Za prace włozoną szacuneczek.
- LoveShakerz
- Forum Audi 80
- KAROLEK22XX
- Forum Audi 80
- Imię: Karol
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK+lpg
Nikt nie twierdzi że oklejanie i poprawianie poprzedniego stanu auta zrobiłeś źle. Oczywiście od strony technicznej.LoveShakerz pisze: dla waszej ciekawości zrobie wam te foty ... bo chyba nigdy niedowierzycie że mogło to wyjść dobrze ...
Nie musisz też nic udowadniać.
Taka stylizacja auta robiła wrażenie na początku tego wieku.
Nie ma powodu do spinania się z tym bo ludzie na tym forum i tak są łaskawi i nie hejtują jak na innych forach.
P.S.Na AKP już by Cię zjedli
mnie to interesuje od strony technicznej szczególnie jak to wygląda przy uszczelkach, jak wyszło to rzeczywiscie tak ładnie to kolega powinien zastanowić się nad otworzeniem firmy oklejającej auta bo okleić całe auto pierwszy raz ładnie to trzeba mieć po prostu dar, ja kleje już kilka lat i różnie to wychodzi, oklejania aut uczy się długimi latami a tu pierwszy raz i jest ideał dlatego czekam z niecierpliwością na fotki