Również skorzystałem z usług kolego Maszu i musze powiedziec ze pelna profeska, od projektu poprzez wykonanie po wysylke.
Jakos uzytych materiałó jest bdb wg mnie jak i rowniez wykonanie.
Szczez polecam !
Jak widać powyżej wszechstronność działań Tomka jest ogromna. Od naklejek, gadżetów, aż po naprawdę klawe diwajsy do wszystkiego. Najważniejsze, że zawsze można liczyć na szybką i kompleksową pomoc!
Tak jak pisałem wcześniej bardzo polecam kolegę Maszu , super kontakt , bezproblemowo przebiegła transakcja .Pewnie nie raz się jeszcze zobaczymy . Pozdrawiam
Maszu jest niezwykłym człowiekiem posiadającym zdolność materializowania cudzych myśli i pragnień. Wyślij mu zdjęcie, opowiedz jak coś ma wyglądać, opisz to w kilku słowach a Tomek wykona dosłownie każdy pomysł i to nawet lepiej niż wyglądał w Twojej wyobraźni. Bardzo dziękuje za wymarzony *bling*bling* znaczek!
Mi osobiście MASZU zrobił już kilka rzeczy, znaczek w deskę (jest zamontowany) oraz ameliniowy na tylnią klapę (do zamontowania), zawsze profesjonalnie i sprawnie. <ok>
Miałem wizję :mrgreen: a Maszu ją zrealizował <ok> Wycięty z klocka znaczek ABT z aluminium, rewelacja. Naklejki też wyszły takie jak chciałem. Jednym słowem profi robota, swój chłop Polecam wszystkim.