[2.0 ABT LPG]Audi 80 b4 zalewa na ciepłym silniku
[2.0 ABT LPG]Audi 80 b4 zalewa na ciepłym silniku
Audi 80 b4 2.0 abt + lpg Witam wszystkich oglądających mój post, Mam problem polegający na odpalaniu mojej perełki. Autko fajnie pali na zimnym ma takie delikatne drgania ale ok. Mój problem zaczyna się gdy pojezdzę autem na gazie zgasze go odpalam i dzieje się coś takiego jak by go zalewało lub nie chodził by na wszystkich cylindrach czasami jak mu dodam gazu to go normalnie tak jak by zalało że zgaśnie ale jak już wejdzie na obroty to jest ok. posiadam gaz II-generacji. Mam wymienione świece, przewody, czujnik temperatury ten niebieski ,sonda lambda filtry od gazu gaz jest ustawiony. może to byś wina że mam długi wąż od mieszalnika do gaźnika ten w którym jest silniczek krokowy że tam zostaje gaz i nie umie tego przepalić ? Proszę o pomoc
-
- Forum Audi 80
- Imię: Andrzej Cz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
jeżeli dałeś 60zł to więcej niż prawdopodobne że przewody się nadają do kibla
[ Dodano: 2013-06-01, 17:38 ]
kiedyś też kupiłem za takie pieniądze przewody i miałem większe problemy niż na starych,a dopiero ja wywaliłem 150zł na inne to jechałem (w pięcio garówce)
a czy ten problep całkowicie zanika jak pojeżdzisz dłużej niż z pół godziny?
[ Dodano: 2013-06-01, 17:38 ]
kiedyś też kupiłem za takie pieniądze przewody i miałem większe problemy niż na starych,a dopiero ja wywaliłem 150zł na inne to jechałem (w pięcio garówce)
a czy ten problep całkowicie zanika jak pojeżdzisz dłużej niż z pół godziny?