[B3 PM] Biała audiczka
[B3 PM] Biała audiczka
Witam, jestem Mateusz mieszkam w Przemyślu. Gdzieś 2 tygodnie temu odziedziczyłem biała 80-tke b3 po ojcu który przesiadł się do a4 TDi. Wcześniej śmigałem 106, ale był zbyt awaryjny. Audica odpala w każdych warunkach, nigdy nie zawiodła. Silnik sprawny, auto wymaga jedynie poprawek lakierniczych.
Info o audiczce:
Audi B3
Rok produkcji: 1990
Silnik 1.8s monowtrysk 90KM
Kolor biały L90E
Pochodzenie: Niemcy do 2002 roku, reszta czasu w Polsce z czego od 2005 w rękach ojca.
Przebieg: 310 766
Wyposażenie:
-szyberdach
-wspomaganie
Plany:
- poprawki lakiernicze
- wypoziomowanie zderzaków
- alusy
- centralny z pilota
- mieszek √
- naprawa poziomu regulacji nadmuchu
- elektryczne szyby i lusterka
- stopniowa wymiana głośników bo ostatnio wyciągałem ori Nokiowskie z przodu...√
Zdjęcia :
Z czasem jak bedzie się coś działo bede dorzucał nowe foty.
Info o audiczce:
Audi B3
Rok produkcji: 1990
Silnik 1.8s monowtrysk 90KM
Kolor biały L90E
Pochodzenie: Niemcy do 2002 roku, reszta czasu w Polsce z czego od 2005 w rękach ojca.
Przebieg: 310 766
Wyposażenie:
-szyberdach
-wspomaganie
Plany:
- poprawki lakiernicze
- wypoziomowanie zderzaków
- alusy
- centralny z pilota
- mieszek √
- naprawa poziomu regulacji nadmuchu
- elektryczne szyby i lusterka
- stopniowa wymiana głośników bo ostatnio wyciągałem ori Nokiowskie z przodu...√
Zdjęcia :
Z czasem jak bedzie się coś działo bede dorzucał nowe foty.
Ostatnio zmieniony 28 paź 2013, 22:00 przez SpeedXVI, łącznie zmieniany 2 razy.
- KAROLEK22XX
- Forum Audi 80
- Imię: Karol
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK+lpg
- anakonda1259
- Forum Audi 80
Żeby nie było że nic się nie dzieje xD to ostatnio wymieniony był kompletny rozrząd, filtry, płyny , uszczelnienie silnika, głowica bo moja była już trochę podjedzona była i kilka rzeczy z zawieszenia. W między czasie musiałem wymienić też lusterko bo ktoś bardzo uprzejmy wyrwał mi je na parkingu :-x Ale przy okazji dowiedziałem się że drzwi są zdrowe od środka ;d
Wpadł też nowy mieszek zmiany biegów, głośniki Sony XS-GT1028F w przednie podszybie. Na założenie czeka tylna czarna blenda, ori światło tylne lewe, prawy błotnik(czeka na malowanie), szczęki hamulcowe, prawdopodobnie ori pokrowce na siedzenia, gumowe dywaniki Patex. :mrgreen:
Teraz rozglądam się za nowym zderzakiem bo mój ma połamane mocowania i przez to tak wisi
Na dniach czeka mnie konserwacja podwozia przed zimą.
Tak sie teraz prezentuje:
anakonda1259 tesco na kazanowie to codzienność dla tego auta
Wpadł też nowy mieszek zmiany biegów, głośniki Sony XS-GT1028F w przednie podszybie. Na założenie czeka tylna czarna blenda, ori światło tylne lewe, prawy błotnik(czeka na malowanie), szczęki hamulcowe, prawdopodobnie ori pokrowce na siedzenia, gumowe dywaniki Patex. :mrgreen:
Teraz rozglądam się za nowym zderzakiem bo mój ma połamane mocowania i przez to tak wisi
Na dniach czeka mnie konserwacja podwozia przed zimą.
Tak sie teraz prezentuje:
anakonda1259 tesco na kazanowie to codzienność dla tego auta