[All] Problem z instalacją ETKI 7 na kompie
[All] Problem z instalacją ETKI 7 na kompie
Witam mam program ETKA 7.0 VW + Audi + Skoda + Seat Teilekatalog 11.2006, lecz jak go instaluje to wyskakuje mi komunikat
This system is no fatclient or ETMaster 2000 Server.
The installation will be aborted
This system is no fatclient or ETMaster 2000 Server.
The installation will be aborted
Ostatnio zmieniony 17 paź 2012, 13:15 przez maryjann, łącznie zmieniany 2 razy.
- hudy
- Forum Audi 80
- Imię: Robert
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABT
- Kontakt:
co do ETKI 7 to ten komunikat : This system is no fatclient or ETMaster 2000 Server wyskakuje jesli prubujemy zainstalowac etke przez setup.exe wystarczy nagrac etke na płyte lub uzyć programu np demontool (ja uzyłem alcohol 120%) i zaintalować etke.u mnie tez wyskakiwał ten komunikat wiec tak zrobiłem i wszytko działa...powodzenia
1. Nagraj lub odpal w daemon tool obraz płyty "ETKA 7.0 DVD image"
2. Zainstaluj (w przypadku problemów przy instalacji należy w folderze c:\Windows odszukać i usunąć plik "etkinst.ini" lub skopiować katalog z płyty (lub obrazu) et.inst na C: i uruchomić instalacje.
3. Do aktywacji dodatowych marek - SEAT, SKODA trzeba uruchomić plik o nazwie "AKTE7Mfs.exe" hasło AKTEForum.TK
4. Ustawienie jezyka polskiego w programie:
- Włącz program
- Uruchom w miejscu ETKA STARTEN
- W górnej części prog znajdują się małe okienka wybieramy ten pod znakiem drukarki o nazwie Liste der Funktionen anzeigen i klikamy zobaczymy rozwinięte menu gdzie wybieramy
- Sprachauswal tu rozwinie się kolejne podmenu i wybieramy Polnisch.
5. Aktualizacje:
- Włącz program
- zaznacz Marke którą chcesz aktualizować
- uruchom w miejscu PROGGRAMY OBSŁUGI a następnie wybierz INI-EDYTOR (może wyskoczyć błąd ale go zignoruj)
- ustawienia które nas interesują to AKTUALIZACJA >> Dane
- zaznacz kwadracik LAN/WAN a nastepnie ZNAJDŹ i podaj ścieżke foldera gdzie masz zapisane aktualizacje dla wybranej marki.
- naciśnij ZAPISZ i dla pewności TESTUJ SCIEZKE i ZAKONCZ.
- wyjdź z ustawień ... jeżeli wszystko zrobiłeś poprawnie powinna rozpoczac sie automatyczna aktualizacja (aktualizacja trwa w zależności od ilości plików z aktualizacjami w danym folderze) każdy plik aktualizacji z osobna wymaga zatweirdzenia i wpisania hasła. Hasło znajdziesz w folderze z aktualizacjami.
MIŁEGO UŻYTKOWANIA
2. Zainstaluj (w przypadku problemów przy instalacji należy w folderze c:\Windows odszukać i usunąć plik "etkinst.ini" lub skopiować katalog z płyty (lub obrazu) et.inst na C: i uruchomić instalacje.
3. Do aktywacji dodatowych marek - SEAT, SKODA trzeba uruchomić plik o nazwie "AKTE7Mfs.exe" hasło AKTEForum.TK
4. Ustawienie jezyka polskiego w programie:
- Włącz program
- Uruchom w miejscu ETKA STARTEN
- W górnej części prog znajdują się małe okienka wybieramy ten pod znakiem drukarki o nazwie Liste der Funktionen anzeigen i klikamy zobaczymy rozwinięte menu gdzie wybieramy
- Sprachauswal tu rozwinie się kolejne podmenu i wybieramy Polnisch.
5. Aktualizacje:
- Włącz program
- zaznacz Marke którą chcesz aktualizować
- uruchom w miejscu PROGGRAMY OBSŁUGI a następnie wybierz INI-EDYTOR (może wyskoczyć błąd ale go zignoruj)
- ustawienia które nas interesują to AKTUALIZACJA >> Dane
- zaznacz kwadracik LAN/WAN a nastepnie ZNAJDŹ i podaj ścieżke foldera gdzie masz zapisane aktualizacje dla wybranej marki.
- naciśnij ZAPISZ i dla pewności TESTUJ SCIEZKE i ZAKONCZ.
- wyjdź z ustawień ... jeżeli wszystko zrobiłeś poprawnie powinna rozpoczac sie automatyczna aktualizacja (aktualizacja trwa w zależności od ilości plików z aktualizacjami w danym folderze) każdy plik aktualizacji z osobna wymaga zatweirdzenia i wpisania hasła. Hasło znajdziesz w folderze z aktualizacjami.
MIŁEGO UŻYTKOWANIA