tak wlasnie myslalem ze juz gdzies widzialem auto , szkoda ze nie pisales wczesniej ze bedziesz na Wilcze jechac . Mam pare zdjec i filmow z twoim autem . Nie widziales naszych klamotow jak kolo siebie staly przed 1/4 niedaleko ?witek88 pisze:Jako że trafiłem za zlot na którym odbywało się 1/4 postanowiłem sobie wystartować, bez szału ale jest
filmiki ze startów
Audi 80 AVANT V8 406HP/456Nm Quattro
Przyjedz do mnie i spróbuj jeździć na twardym zawiasie, życzę powodzenia, na szczęście trochę się poprawia.eSPe pisze:witek88, zglebuj go bo startuje jak tupolew na pasie przed startem. :mrgreen:
Jak będziesz dalej na taki allroadzie jeździł to ci się przy takich startach na plecy przewróci hehehehe.
No i wrażenia większe przy starcie rozbujanej żaglówki :mrgreen: a na poważnie to w środku nie jest tak źle.
A Audi służy mi do wszystkiego, na tor i jako wół roboczy <ok>
[ Dodano: 2013-05-13, 18:58 ]
No do ostatniej chwili nie byłem pewien wyjazdu, znaczy że Audi.bzibzi pisze:tak wlasnie myslalem ze juz gdzies widzialem auto , szkoda ze nie pisales wczesniej ze bedziesz na Wilcze jechac . Mam pare zdjec i filmow z twoim autem . Nie widziales naszych klamotow jak kolo siebie staly przed 1/4 niedaleko ?witek88 pisze:Jako że trafiłem za zlot na którym odbywało się 1/4 postanowiłem sobie wystartować, bez szału ale jest
filmiki ze startów
Byłem podjarany pierwszym startem na 1/4 więc wybacz mi że się nie rozglądałem za innymi audikami.
Start traktowałem oczywiście czysto rozrywkowo bo raczej sporo mi brakuje do GTR`a czy Audi rs4.
- eSPe
- Forum Audi 80
- Imię: Sławek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
No Olsztyn też nie ustępuje reszcie Polski w materii dróg z kosmiczną technologią. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:witek88 pisze:Przyjedz do mnie i spróbuj jeździć na twardym zawiasie, życzę powodzenia, na szczęście trochę się poprawia.
No i wrażenia większe przy starcie rozbujanej żaglówki :mrgreen: a na poważnie to w środku nie jest tak źle.
A taki nie zglebowany to tak niepozornie wygląda - sleeper jak nic.
No i o to chodzi, oczywiście TDI na klapie też jest.eSPe pisze:No Olsztyn też nie ustępuje reszcie Polski w materii dróg z kosmiczną technologią. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
A taki nie zglebowany to tak niepozornie wygląda - sleeper jak nic.
Swoją drogą jakoś specjalnie zwolennikiem glebowania auta to nie jestem, używam Audi w różnych warunkach, więc lekki allroad się przydaje.
Miny osób gdy wjeżdżasz w miejsca "niedostępne" dla zwykłych osobówek są bezcenne, już kilka razy miałem chwilę dezorientacji w samochodzie i wymownej ciszy <ok>
[ Dodano: 2013-05-13, 23:38 ]
Gdzie dorwałeś to zdj?? :shock:
Jak że ktoś zarzucał mi że nie mam porządnych fotek więc postanowiłem takowe wkleić, znaczy prawie
Zdj z aktualnego setupu, audi cały czas czeka na zderzak S2 :oops:
Zdj z aktualnego setupu, audi cały czas czeka na zderzak S2 :oops:
Ostatnio zmieniony 02 cze 2013, 16:21 przez witek88, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Audi 80 Klub
- Kontakt:
Tyle że zderzak już czeka na lakier z pół roku, a właściwie 2 zderzaki, nie, nie są na sprzedaż :mrgreen:garry99 pisze:Trzeba czekać na okazję żeby trafić w normalnej cenie zderzak s2,pomaluj chrom na grillu na czarno
A co do grilla to ciekawy pomysł, kupiłem już siatkę na a`la RS2 ale czasu brakuje na wykonanie...