bardzo mile widziane i oczywiście Mabro pilotuje jak już wcześniej wspomniałem :mrgreen:Niech się szykuje ekipa z lublina i okolic.Może się uda zorganizować wyjazd w grupie ?
Jednodniowy zlot u Damiana 14.07.2013 [Spełniamy marzenie]
- Daniel Choros
- Forum Audi 80
- Radek_ER19
- Forum Audi 80
- damian_xyz
- Moderator
- Imię: Damian
- Model: Inny
- Nadwozie: Cabrio
- Silnik: 1.3 FY
- Kontakt:
Gdyby nie to że robię swap też chętnie bym sie pojawił. Nie mam auta zastępczego także o tyle jest mi trudniej. Chyba ze ktoś życzliwy zabierze mnie ze sobą :mrgreen:. Pozatym gdyby każdy z nas był w takiej sytuacji lub miał kogoś bliskiego na wózku wiedziałby ile znaczy to dla takiej osoby. Teraz mam motywację do wytrwalszej pracy żeby wszystko szybciej poskładać.
Również podpinam się pod pytanie Mihaua, dla mnie osobiście 6 lipiec to jedyny możliwy termin uczestniczenia w tym spocie, z wypowiedzi innych Forumowiczów można wnioskować że ta data wielu osobą pasuję. W miarę możliwości, byłoby dobrze gdyby coś ustalić w kwestii tego terminu lub innego
Pozdrawiam
Mihau będzie jeszcze jakiś RS? Może Piotrek swojego przewietrzy
Pozdrawiam
Mihau będzie jeszcze jakiś RS? Może Piotrek swojego przewietrzy
Ostatnio zmieniony 13 cze 2013, 14:24 przez maciekkrk, łącznie zmieniany 2 razy.
Masz prawie 200 KM ? (koni mechanicznych) :mrgreen: kilometry piszemy małą literą.sagem pisze:Ja mam prawie 200KM ale też o ile czas/termin pozwoli chętnie bym się stawił. Kiedyś już Marcin ( DJ ) coś mi mówił o tym pomyśle.
Ja akurat nie przyjadę bo pracuję. Fajnie że będzie aż tyle Audi 80 pod jednym domem. To dopiero jest zlot.