i wcale nie jest szybkie, jest tylko żwawe... szybkie są takie poniżej 4s do 100km/h

co do rewanżu, bardzo chętnie, tym razem na vmax

nigdy nie miałemelmlody pisze:Czyżbyś sciągnął ograniczenie??Mihau pisze:No jakoś udało mi się go zostawić
i wcale nie jest szybkie, jest tylko żwawe... szybkie są takie poniżej 4s do 100km/h
co do rewanżu, bardzo chętnie, tym razem na vmax
zdjęcia wiele nie pomogą IMO, niedługo będę miał dekor od airbaga (mój ma pęknięcie od poduchy) to wtedy ten stary mogę Ci podesłać żebyś miał na wzór.wujo1 pisze:Mihau, miałbym mała sprawę , dało by radę zdobić dobrej jakość zdjęcia dekorów carbonowych bo potrzebuje zdjęć dobrych żeby żeby gościu ogarnął dekory na wzór oryginału z RS
jak dobra cena będzie to przygarnę <ok>Mihau pisze:wujo1 napisał/a:
Mihau, miałbym mała sprawę , dało by radę zdobić dobrej jakość zdjęcia dekorów carbonowych bo potrzebuje zdjęć dobrych żeby żeby gościu ogarnął dekory na wzór oryginału z RS
zdjęcia wiele nie pomogą IMO, niedługo będę miał dekor od airbaga (mój ma pęknięcie od poduchy) to wtedy ten stary mogę Ci podesłać żebyś miał na wzór.
ok , jak coś to daj znać . a ty robiłeś sobie u kogoś taki dekor czy kupiłeś używkę , bo ja chcę od tego gościa braćMihau pisze:bez jaj, za połamany plastik? popaczasz sobie i odeślesz