RS2 1994
nigdy nie miałemelmlody pisze:Czyżbyś sciągnął ograniczenie??Mihau pisze:No jakoś udało mi się go zostawić
i wcale nie jest szybkie, jest tylko żwawe... szybkie są takie poniżej 4s do 100km/h
co do rewanżu, bardzo chętnie, tym razem na vmax
[ Dodano: 2013-06-14, 21:49 ]
zdjęcia wiele nie pomogą IMO, niedługo będę miał dekor od airbaga (mój ma pęknięcie od poduchy) to wtedy ten stary mogę Ci podesłać żebyś miał na wzór.wujo1 pisze:Mihau, miałbym mała sprawę , dało by radę zdobić dobrej jakość zdjęcia dekorów carbonowych bo potrzebuje zdjęć dobrych żeby żeby gościu ogarnął dekory na wzór oryginału z RS
[ Dodano: 2013-06-14, 21:52 ]
a co do wnętrza - niebieskie jest bardzo fajne, jednak jak dla mnie za bardzo rzuca się w oczy, mi się trafiła sztuka marzenie, bo nie musiałem tego wnętrza przerabiać a z całej gamy to właśnie to mi się najbardziej zawsze podobało.
jak dobra cena będzie to przygarnę <ok>Mihau pisze:wujo1 napisał/a:
Mihau, miałbym mała sprawę , dało by radę zdobić dobrej jakość zdjęcia dekorów carbonowych bo potrzebuje zdjęć dobrych żeby żeby gościu ogarnął dekory na wzór oryginału z RS
zdjęcia wiele nie pomogą IMO, niedługo będę miał dekor od airbaga (mój ma pęknięcie od poduchy) to wtedy ten stary mogę Ci podesłać żebyś miał na wzór.
ok , jak coś to daj znać . a ty robiłeś sobie u kogoś taki dekor czy kupiłeś używkę , bo ja chcę od tego gościa braćMihau pisze:bez jaj, za połamany plastik? popaczasz sobie i odeślesz
https://www.facebook.com/pages/Carbonde ... 2037893501