[b4 1z] avant, boczki tylne prosz o pomoc
[b4 1z] avant, boczki tylne prosz o pomoc
witam klubowiczów panowie potrzebuje informacji na temat demontażu boczków tylnej kanapy jak to zrobić, szukałem ale ale nie mogę znaleźć może ma ktoś foto story albo dobry opis demontażu
Ostatnio zmieniony 13 cze 2013, 05:36 przez piotr1269, łącznie zmieniany 1 raz.
- sagem
- Forum Audi 80
- Imię: Sebek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
Re: audi80 avant [b4 1z] boczki tylne prosz o pomoc
Cześć, demontujesz tylne oparcie ( szyny w środku oparć 2x2 śruby na krzyżaka ), potem wysuwasz je z zawias na dole. Odkręcasz górne zaczepy oparć, oraz dolne i zdejmujesz z nich nakładki plastikowe, wtedy boczki trzymają się już tylko na 3 wciskane zaczepy, trzeba ręką szarpnąć lub czymś podwadzić i wyskoczą.piotr1269 pisze:witam klubowiczów panowie potrzebuje informacji na temat demontażu boczków tylnej kanapy jak to zrobić, szukałem ale ale nie mogę znaleźć może ma ktoś foto story albo dobry opis demontażu
Pozdro

Re: audi80 avant [b4 1z] boczki tylne prosz o pomoc
witam o których śrubach mówisz to są te dwie na dole po środku czy jakieś inne czy mógłbyś napisaćsagem pisze:Cześć, demontujesz tylne oparcie ( szyny w środku oparć 2x2 śruby na krzyżaka ), potem wysuwasz je z zawias na dole. Odkręcasz górne zaczepy oparć, oraz dolne i zdejmujesz z nich nakładki plastikowe, wtedy boczki trzymają się już tylko na 3 wciskane zaczepy, trzeba ręką szarpnąć lub czymś podwadzić i wyskoczą.piotr1269 pisze:witam klubowiczów panowie potrzebuje informacji na temat demontażu boczków tylnej kanapy jak to zrobić, szukałem ale ale nie mogę znaleźć może ma ktoś foto story albo dobry opis demontażu
Pozdro