Zgłaszanie kandydatur samochodów do działu "Tuning"
- eSPe
- Forum Audi 80

- Imię: Sławek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
Kandydatury zgłoszone. Sprzeciwów brak a nic w temacie nie zrobione.
Mówiłem że to głupi pomysł z tym działem i nic się nie będzie działo.
Proponuję Mabro na modera tego tematu (w sensie tematu wrzucania tutaj proponowanych kandydatur). Jeżeli normalni moderzy nie ogarniają/nie mają czasu/nie chce im się to może po prostu ktoś z poza grupy "kolorowych" by mógł to ogarniać.
Tym bardziej że Mabro zna dużo "projektów" i aut naocznie z uwagi na obecność na licznych zlotach i mógłby śmiało ocenić czy się nadaje czy nie nie tylko po oględzinach fotek na forum.
Lub np Słonik lub sagem.
[ Dodano: 2013-06-13, 11:06 ]
Poza tym nie wiem nad czym tu myśleć.
Wg zamysłu Mabro (całkiem nie głupiego i prostego) trafiać miały tu auta gdzie dzieje się coś więcej niż wymiana opon, założenie ringów na zegary czy nowej choinki zapachowej na lusterko.
A suma sumarum zrobiło się z tego procedura jak wyłonienie laureatów Oskarów: "Wniosek kandydatur, rozpatrzenie, ogólna dyskusja, potem kwartał zanim coś tutaj trafi do tego grona."
A miało być szybko prosto i bezproblemowo.
Mówiłem że to głupi pomysł z tym działem i nic się nie będzie działo.
Proponuję Mabro na modera tego tematu (w sensie tematu wrzucania tutaj proponowanych kandydatur). Jeżeli normalni moderzy nie ogarniają/nie mają czasu/nie chce im się to może po prostu ktoś z poza grupy "kolorowych" by mógł to ogarniać.
Tym bardziej że Mabro zna dużo "projektów" i aut naocznie z uwagi na obecność na licznych zlotach i mógłby śmiało ocenić czy się nadaje czy nie nie tylko po oględzinach fotek na forum.
Lub np Słonik lub sagem.
[ Dodano: 2013-06-13, 11:06 ]
Poza tym nie wiem nad czym tu myśleć.
Wg zamysłu Mabro (całkiem nie głupiego i prostego) trafiać miały tu auta gdzie dzieje się coś więcej niż wymiana opon, założenie ringów na zegary czy nowej choinki zapachowej na lusterko.
A suma sumarum zrobiło się z tego procedura jak wyłonienie laureatów Oskarów: "Wniosek kandydatur, rozpatrzenie, ogólna dyskusja, potem kwartał zanim coś tutaj trafi do tego grona."
A miało być szybko prosto i bezproblemowo.
Zgłaszam https://audi80.pl/audi-80-b3swap-20v ... t42170.htm auto po swapie, ogarnięte wewnątrz jak i na zewnątrz. i tyle 8-)
-
delik
- Forum Audi 80

- Imię: Mateusz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.0 ACE
- Kontakt:
Zgłaszam https://audi80.pl/audi-b4-limo-by-niki20-vt23673.htm auto jakich na forum malo kazdy zna temat 
- jacek199315
- Forum Audi 80

- damian_xyz
- Moderator

- Imię: Damian
- Model: Inny
- Nadwozie: Cabrio
- Silnik: 1.3 FY
- Kontakt:
Chciałbym zgłosić kandydaturę tej audi
https://audi80.pl/b4-20-abkzender-pa ... t24006.htm
Zupełnie inny styl niż inni żadnych zderzaków z S2 , CFL itp tapicerka zrobiona po swojemu dzięki czemu samochód wyróżnia się z pośród innych Audi <ok>
Zupełnie inny styl niż inni żadnych zderzaków z S2 , CFL itp tapicerka zrobiona po swojemu dzięki czemu samochód wyróżnia się z pośród innych Audi <ok>