O aucie na forum trochę ucichło w sumie to sam nie wiem czemu rzadko zaglądałem na forum i z braku tez czasu a więc tak w aucie od tamtego czasu nie zmieniło się zbyt wiele z racji braku funduszy na dach który postawiłem sobie na pierwszym miejscu do roboty i bez niego nie chciałem zaczynać żadnych prac. Dach został zrobiony w grudniu więc myślę ze powoli coś sie ruszy w kierunku samochodu. Auto jest użytkowane cały czas i od momentu kupienia zrobiłem już 18tyś km bez żadnego problemu wiec nic tylko sie cieszyć. tu kilka zdjęć jak autko wygląda teraz:)
Cabrio by Klusek
Witam w aucie cały czas coś się dzieje, cały czas jest użytkowane na ten sezon zostało ogarnięte koło pomalowane proszkowo na biało. Ostatnio na Nysie z ciekawości wjechałem na hamownie i wypluło 110km i 245 Nm więc się ciesze za niedługo wpadną wtryski( prawdopodobnie od AFN) W między czasie miałem małą stłuczkę no i zderzak poszedł papa na jego miejsce zawitał również S2 ale bez spryskiwaczy dorwałem, moje ocalały wiec trzeba będzie wyciąć dziury i zamontować.
Autko wygląda na dzień dzisiejszy tak:
Cab zaliczył też tegoroczne Wörthersee
Uploaded with ImageShack.us
na przód zostały założone sprężyny -40 i do czasu az nie ogarnie się funduszy na porządny gwint tak zostanie(tył czeka na założenie)
Autko wygląda na dzień dzisiejszy tak:
Cab zaliczył też tegoroczne Wörthersee
na przód zostały założone sprężyny -40 i do czasu az nie ogarnie się funduszy na porządny gwint tak zostanie(tył czeka na założenie)
- AudiLaziska
- Forum Audi 80