[Audi Cabrio TDI gold] DKL Hardtop
- audicabrio
- Forum Audi 80
[Audi Cabrio TDI gold] DKL Hardtop
Witam, od roku jestem szczęśliwym posiadaczem audi 80 cabrio, 1,9 TDI 2000rok po zakupie (maj 2012 odpuściłem sobie przez dłuższy czas jakiekolwiek zmiany, bo wyjechałem do Angli autko zostawiłem w bezpiecznym miejscu, w garażu i tak stało, przepalane raz w miesiącu, i czekało na sezon 2013 : ) Po powrocie z UK wziąłem się za przygotowanie autka na sezon.
Zakup:
Autko wpadło mi w oko w polskim serwisie, na foto piękna... wiedziałem, że jadę po auto, które miało jakąś przeszłość (nie jest bezwypadkowe) sam właściciel mówił, że babka wjechała w niego pod supermarketem Na miejscu okazało się, że można przyczepić do różnych pierdół.... brak antenki, brak kratki, 4 kierunki (przód tył) do wymiany zawiecha wytłuczona, plexa pęknięta, masa tego, Ale widziałem w niej potencjał, bo było też sporo plusów, które przemawiały za tym by uratować ją z rąk oprawcy ;P po powrocie z UK zacząłem kupować to co brakowało, było zbite, pęknięte, zużyte itp...
Zrobione:
Filtry, rozrząd paski, tuleje, łączniki, rolka na alternatorze i jego regeneracja itp.
Nowe migacze porsche 911 audi S2 tył używki całe czerwone
Dokupiłem kratki w zderzak
Lampy soczewkowe ( jedną miałem pękniętą i w innym odcieniu)
Sprężyny Weitec , amory MTS technik
Głośniki hertz, radio sony xplod, czerwone podświetlenie pasuje idealnie, polecam
Wybrałem się do Niemiec na zakupy
Udało mi się kupić HARDTOP
- Hardtop Wiesmann obszyty czarną skórą,RARYTAS gdy go zobaczyłem wymiękłem, musiałem go mieć! ;p
- Windshot
- Lampy soczewkowe
Plany:
Felgi 18 Chrom
Wszycie nowej plexi
Xenon
Zakup:
Autko wpadło mi w oko w polskim serwisie, na foto piękna... wiedziałem, że jadę po auto, które miało jakąś przeszłość (nie jest bezwypadkowe) sam właściciel mówił, że babka wjechała w niego pod supermarketem Na miejscu okazało się, że można przyczepić do różnych pierdół.... brak antenki, brak kratki, 4 kierunki (przód tył) do wymiany zawiecha wytłuczona, plexa pęknięta, masa tego, Ale widziałem w niej potencjał, bo było też sporo plusów, które przemawiały za tym by uratować ją z rąk oprawcy ;P po powrocie z UK zacząłem kupować to co brakowało, było zbite, pęknięte, zużyte itp...
Zrobione:
Filtry, rozrząd paski, tuleje, łączniki, rolka na alternatorze i jego regeneracja itp.
Nowe migacze porsche 911 audi S2 tył używki całe czerwone
Dokupiłem kratki w zderzak
Lampy soczewkowe ( jedną miałem pękniętą i w innym odcieniu)
Sprężyny Weitec , amory MTS technik
Głośniki hertz, radio sony xplod, czerwone podświetlenie pasuje idealnie, polecam
Wybrałem się do Niemiec na zakupy
Udało mi się kupić HARDTOP
- Hardtop Wiesmann obszyty czarną skórą,RARYTAS gdy go zobaczyłem wymiękłem, musiałem go mieć! ;p
- Windshot
- Lampy soczewkowe
Plany:
Felgi 18 Chrom
Wszycie nowej plexi
Xenon
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- audicabrio
- Forum Audi 80
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- audicabrio
- Forum Audi 80
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- audicabrio
- Forum Audi 80
Było kiedyś takie do kupienia w Polsce po lekkiej przycierce lewego tylnego błotnika. Piękny kolor i co najważniejsze - mało spotykany. Jeśli dopieścisz szczegóły typu dziury w tylnym zderzaku, dodasz skręcane 18" koło, obniżysz zawieszenie - powstanie prawie z automatu mega projekt.
Hardtop w najbogatszym wydaniu, choć były też z czerwoną skórą! <ok>
Wg mnie aktualne felgi są tak szpetne, że nawet na zimę się nie nadają. Dodatkowo polecam zlikwidować chromowane ramki rejestracji.
Hardtop w najbogatszym wydaniu, choć były też z czerwoną skórą! <ok>
Wg mnie aktualne felgi są tak szpetne, że nawet na zimę się nie nadają. Dodatkowo polecam zlikwidować chromowane ramki rejestracji.
-
- Forum Audi 80
- Imię: Krzysztof
- Model: Audi A6
- Nadwozie: Sedan
- Kontakt:
mój śwagier ma cabrio z czerwoną skórą
https://audi80.pl/nowe-autko-vt54370.htm
https://audi80.pl/nowe-autko-vt54370.htm