[8C ABT] by !StaSiu | SWAP str 46
Świecą od zeszłego roku. Gdzieś w temacie jest filmik. Świeciły jeszcze na białych kierunkach.KORU pisze:Stasiu amerykanskie obrysówki juz świecą
Moja dziewczyna też ma pomarańczki z B3 w B4KORU pisze:wczoraj widzialem B4 z kierunkami od B3
Tymczasem zacząłem walkę z rantami i za bardzo nie chcą się poddać. Będę musiał użyć scansola czy coś w ten deseń, bo ponad 2 godziny ręcznego darcia papierem 100 dały tylko takie efekty.
P.S
Na pierwszej stronie można zobaczyć świecące US postoje.
Za jakiś czas zrobię aktuala w pierwszym poście.
- wampir1988
- Audi 80 Klub
Tak zarowka dwuwloknowa + oprawki. Ja oprawki kupilem w aso, gdzies w temacie jest zdjecie z numerem czesci. Plusa pociagnalem z postoju i wszystko gra.
Co do auta to po zimie jeszcze stoi. Zbieraja sie czesci powoli bo dopiero miesiac temu udalo mi sie ogarnac jakas prace. W tej chwili na ogarniecie czekaja Borbety, rozporka, walek z ABK i czekam na poliuretany w wahacze. W czerwcu kupie jeszcze poli w sanki, nowe sworznie i koncowki drazkow. Aktualnie jestem na etapie negocjacji pewnego zielonego B4 AAH 95 z fajnymi gratami wiec moze uda sie wyposazenie wzbogacic.
[ Dodano: 2013-06-15, 19:02 ]
Mały up.
Audi jeszcze nie wyjechało po zimie przez ten czas zbierałem fundusze i w końcu ogarnąłem jakąś prace co pozwoliło mi ruszyć powoli do przodu z tematem. Więc do rzeczy. Kupiłem jakiś czas temu Borbety T 8x17J jednak pare dni temu zmieniła się koncepcja i te koła idą na zime ale o tym później. Lista części które uzbierałem:
-> poliuretany w wahacze i sanki
-> felgi Borbet T 8x17
-> opony Falken FK452 205/40 ZR 17
-> rozpórka górna WiecherSport
-> tylna blenda USA
-> wałek z ABK
-> kompletny gwint KW!!
-> kolejne kółka Brock B6 8.5J 195/40 i 10J 205/40
W poniedziałek odbieram końcówki drążków i sworznie z Lemfordera wiec niebawem będzie premiera poskładanego auta.
[ Dodano: 2013-06-15, 23:52 ]
Poglądowa fotka kół i gwintowni.
Co do auta to po zimie jeszcze stoi. Zbieraja sie czesci powoli bo dopiero miesiac temu udalo mi sie ogarnac jakas prace. W tej chwili na ogarniecie czekaja Borbety, rozporka, walek z ABK i czekam na poliuretany w wahacze. W czerwcu kupie jeszcze poli w sanki, nowe sworznie i koncowki drazkow. Aktualnie jestem na etapie negocjacji pewnego zielonego B4 AAH 95 z fajnymi gratami wiec moze uda sie wyposazenie wzbogacic.
[ Dodano: 2013-06-15, 19:02 ]
Mały up.
Audi jeszcze nie wyjechało po zimie przez ten czas zbierałem fundusze i w końcu ogarnąłem jakąś prace co pozwoliło mi ruszyć powoli do przodu z tematem. Więc do rzeczy. Kupiłem jakiś czas temu Borbety T 8x17J jednak pare dni temu zmieniła się koncepcja i te koła idą na zime ale o tym później. Lista części które uzbierałem:
-> poliuretany w wahacze i sanki
-> felgi Borbet T 8x17
-> opony Falken FK452 205/40 ZR 17
-> rozpórka górna WiecherSport
-> tylna blenda USA
-> wałek z ABK
-> kompletny gwint KW!!
-> kolejne kółka Brock B6 8.5J 195/40 i 10J 205/40
W poniedziałek odbieram końcówki drążków i sworznie z Lemfordera wiec niebawem będzie premiera poskładanego auta.
[ Dodano: 2013-06-15, 23:52 ]
Poglądowa fotka kół i gwintowni.