Moja AUDI B4 1.9 TDI Czerwona ! Lampy USA str.13
- jacek199315
- Forum Audi 80
- eSPe
- Forum Audi 80
- Imię: Sławek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
bartusgo, malowanie felg na duży plus.
Auto wygląda dużo świeżej.
Lotkę z klapy bym wywalił i wsadził taką z Competition.
Te paski białe naklejki na masce i bodajże na tylnej klapie zupełnie mi nie podchodzą.
Wywal to czym prędzej bo jakoś to tak średnio zalata.
Pokrowce na fotele też mi średnio leżą ale kto co lubi.
Ogólnie jest OK poza tym naklejkami. :mrgreen:
Chyba że już wywaliłeś te naklejki bo nie mogę ogarnąć - raz auto na fotkach je ma raz już nie ma.
Auto wygląda dużo świeżej.
Lotkę z klapy bym wywalił i wsadził taką z Competition.
Te paski białe naklejki na masce i bodajże na tylnej klapie zupełnie mi nie podchodzą.
Wywal to czym prędzej bo jakoś to tak średnio zalata.
Pokrowce na fotele też mi średnio leżą ale kto co lubi.
Ogólnie jest OK poza tym naklejkami. :mrgreen:
Chyba że już wywaliłeś te naklejki bo nie mogę ogarnąć - raz auto na fotkach je ma raz już nie ma.
-
- Forum Audi 80
autko widać zadbane i fajny stan. W realu pewnie jeszcze lepiej wyglądać będzie, masz może jakieś zdjęcia jak te ledy Ci święcą,bo mam w planach montaż tylko jeszcze nie wiem jakie dokładnie, chcę ogólnie,żeby mocno świeciły i ładnie z autem się komponowały. U mnie też coś jest mało płynu chłodniczego,ale jeszcze nie wiem jaka tego przyczyna,bo auto świeże. Zrobię tak jak wcześniej spuszczę przez węże i nowy zaleje tylko jeszcze muszę doczytać jaki kolor najlepiej będzie, chyba,że da radę jakoś rozpoznać jaki zalać,a jak nie no to zaleję uniwersalny. Powodzenia w dalszych modyfikacjach no i długiej żywotności autka i nie zawodności jego