[8C ABT] by !StaSiu | SWAP str 46
160 zł w wahacze 180 zł w sankiwujo1 pisze:jaka cena zestawu
Owszem dostałem na dzień dziecka hahaMIODEK pisze:Yato z Castoramy
Tak z tylnej. Jest przyklejona, jak wpadną listwy z V6 wtedy to zespawam w całość i pomaluję w strukturę.Przemo95 pisze:Mam pytanko tą listwe przednią to przerobiłeś z tylnej? Jak ją zamocowałeś?
orsa_83 pisze:chyba byłe koła kolegi grzechas, a kupione od kolegi buzz-fuzz? Jakie masz ET na tych 10 calówkach?
Tak od Grzechasa, a kupione od klife. ET chyba jest 30, ale nie ma opcji wsadzenia koła bez dystansu. z Dystansem ok 20cm między felgę, a sprężynę ledwo śrubokręt przechodzi.
Później bo muszę pomyśleć nad kolorem, bo Borbety miały być białe, a tu nie wiem czy to zda egzamin.hexman pisze:Będziesz je jakoś "reanimował", czy zakładasz jak leci i zajmiesz się rantami w późniejszym czasie?
Będzie po pewnej modyfikacji tylnej osihexman pisze:A co tam z planowaną zmianą rozstawu?
Mówisz i masz Założone na Gosiowe B4.klife pisze:Czekam na foty na aucie
No to nieźle, choć porównując zdjęcia tyłu u Ciebie (-70mm na zawiasie i same koło z racji rozmiaru i naciągu ma mniejszą średnicę) i u mnie, to różnica nie jest aż tak drastyczna, jak wydawało mi się, że będzie!StaSiu pisze:Na tyle mam SS -60 po ingerencji szlifierki -70 + MTS, ale w garażu leży gwint KW tak więc custom + tył jest na sprzedaż :mrgreen: Amorki jeszcze na gwarancji.