[Audi 80 B4] TDI,by wujo1
skórę wyrwałem za 500 zł co prawda nie jest super (przednie fotele) ale szukam kubełków , co do kontroli nigdy się nie doczepiły o halogeny jak już to za prędkość i to wszystko , jedynie raz mi zwrócił uwagę na przeglądzie że żółte są już zabronione ale powiedziałem że ja kupiłem taką z halogenami i tego nie używam i gadka się skończyła
zakupiony został przedni zderzak CFL w dobrym stanie w tym tygodniu powinien być
zakupiony został przedni zderzak CFL w dobrym stanie w tym tygodniu powinien być
a no doczekałem nie będę musiał go lepić i cudowaćWujek doczekałeś się widzę CFL
bo mój poprzednich nie spełniał moich oczekiwać i nie chciało mi się go ratować :roll:
[ Dodano: 2013-06-28, 20:34 ]
małe odświeżenie w temacie ogólnie to cisza narazie póki co zrobiłem, to nabiłem klimę , oczywiście nie obyło się bez problemów chłodnica okazała się nie szczelna, było trzeba kupić nową ,wymieniłem potem czysta formalność nabicie i bajka
wracając też do zderzaków zacząłem patrzeć rozglądać się za lakiernikiem ale te zderzaki były do robienia grubego i stwierdziłem że nie chce tych zderzaków chce nowe w lepszym stanie więc szybko sprzedałem tamte dołożyłem trochę PLN i są , ogólnie zderzaki prawie bez skaz trza coś tam delikatnie zrobić ale to znikome rzeczy , do tego mam zaklepane listwy i klamki które razem z lusterkami pójdą w kolor
[ Dodano: 2013-07-20, 21:09 ]
mała przymiarka felg kumpla 18 niestety zaparło się o końcówkę drążka i do końca lewarka też nie spuściłem bo niestety jest tak zdezelowany że mi się przekrzywił ale 18 wejdzie zapodam oponki 215/35/R18 i dystanse zmieniające rozstaw z 5x112 na 4x108 to fela idealnie wejdzie na styk Przynajmniej tak sądzę <ok>
Ostatnio zmieniony 20 lip 2013, 21:12 przez wujo1, łącznie zmieniany 1 raz.