Sklep Ipart
części samochodowe
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

[Audi 80 B4 ABC] instalacja LPG

Wszystko co związane z LPG
Awatar użytkownika
Mieszek
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Mieszek » 17 cze 2013, 19:56

Panowie dowiadywałem się trochę na temat tej instalacji i gazownik mi powiedział ,że w tym Audi montował by STAG-300 ISA 2 - jakaś najnowsza generacja.

Czy wiecie coś na temat tego ISA2 - czy zdaje to egzamin ?

Audi 80 Polska
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Andrzej Cz
Model: Audi 80 B4
Nadwozie: Sedan quattro
Silnik: 2.8 AAH

Post autor: Audi 80 Polska » 17 cze 2013, 20:23

To to samo co Stag 300 plus tylko jak wynaleźli ISA2 to można było zrobić upgrade plusa do ISA2 a nowo wyprodukowane sterowniki mają już naklejkę ISA2.

ISA2 to system, który ma na celu automatyczną kalibrację pracy instalacji, oczywiście można to zrobić lepiej ręcznie ale to taka opcja dla...
Mieszek pisze: mi powiedział ,że w tym Audi montował by STAG-300 ISA 2 - jakaś najnowsza generacja.
Chyba nie wyciągnąłeś żadnych wniosków z tego wątku, bo pewnie nie wiesz jakie wtryskiwacze i reduktor chce ci zamontować. Stag jest sprzedawany w najróżniejszych konfiguracjach, a sterownik to 1/4 sukcesu.

Awatar użytkownika
Mieszek
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Mieszek » 19 cze 2013, 22:12

Panowie na stronie http://lpg-forum.pl/ znalazłem warsztat cieszący się dobrymi opiniami.
Zadzwoniłem tam i zaproponowali mi sterownik LPGTECH - podobno nie gorszy niż STAG 300 i do tego wtryskiwacze HANA lub DRAGON za 3500 zł.Była opcja z innymi wtryskiwaczami za 3200 zł tylko nie pamiętam nazwy a za 2900 zł było z wtryskiwaczami VALTEK ale odradzali te wtryski.
Czy wiecie coś na temat tego sterownika LPGTECH ? Warto to zakładać ?

A co do warsztatu to tu macie link: http://www.lpg-montaz.pl/ może go znacie i podzielicie się opiniami.

Awatar użytkownika
szymsik
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: szymsik » 04 lis 2014, 18:58

Odgrzewam :D Jeżdżę na valtekach na instalacji staga , gościu z gazowni bardzo polecał mi wtryski polskiej firmy ACW (niebo a ziemia po tych valtekach;) ) , czy ktoś miał z tym do czynienia ?? Czy raczej celować z wymianą w Barracudy i inne z wyższej półki ?? Pozdro

ODPOWIEDZ

Wróć do „Zasilanie LPG”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl