co teraz modzic bedziesz?
:cry: :cry:
PS. Działają Wam foty na pierwszej stronie?
jakościowo na pewno ale poniekąd pawełka rozumiem, 16 z małym profilem to za mało do b4, ostatnio tak przywaliłem skrzynią jadąc w 5 osób, że już trzymam się za portfel bo skrzynia chodzi masakrycznie :->eSPe pisze:Nie no bez jaj. Te slajny do Borbet A się nie umywają.Tighe pisze:pewnie slajny made in italy :mrgreen:
a ja muszę u siebie za to hamerajtem błotniki od wewnątrz malować <osohozi>Tighe pisze:jakościowo na pewno ale poniekąd pawełka rozumiem, 16 z małym profilem to za mało do b4, ostatnio tak przywaliłem skrzynią jadąc w 5 osób, że już trzymam się za portfel bo skrzynia chodzi masakrycznie :->eSPe pisze:Nie no bez jaj. Te slajny do Borbet A się nie umywają.Tighe pisze:pewnie slajny made in italy :mrgreen:
skrzynią przywaliłeś ? a co z miską ?Tighe pisze:jakościowo na pewno ale poniekąd pawełka rozumiem, 16 z małym profilem to za mało do b4, ostatnio tak przywaliłem skrzynią jadąc w 5 osób, że już trzymam się za portfel bo skrzynia chodzi masakrycznie :->eSPe pisze:Nie no bez jaj. Te slajny do Borbet A się nie umywają.Tighe pisze:pewnie slajny made in italy :mrgreen:
eSPe pisze:
Dokładnie, na to teraz polujeTighe pisze:pewnie slajny made in italy :mrgreen:
eSPe pisze:Nie tylko jakościowo. Wyglądowo również.
no całkiem fajnie, 18stki są ori więc są milion razy lepsze. Mi też się one podobają tylko te włoskie 17" do wytrwałych nie należą, dlatego je odpuszczam. Ostatnio w moim mieście miał koleś, chciałem wziąć bo blisko i 450zł komplet, ale jak się okazało, że dwie spawane to miałem mieszane uczucia i ktoś mi je zgarnął :mrgreen: dlatego dobrze im się przypatrz przed zakupem.pawełek pisze:Przecież ładnie wyglądaja <ok> Szkoda, że to 18-tki...