[b4] Radio 2DIN lub z wysuwanym LCD
[b4] Radio 2DIN lub z wysuwanym LCD
Panowie szukam jakiegoś radyjka 2DIN bądź z wysuwanym LCD cena max 500zł możecie coś polecić?
Kolego mam zamontowane radio audi symphony II na 2 din. Pokrętła nawiewów po lekkiej modyfikacji poszły na dół zamiast popielniczki. W radiu trzeba było odciąć w panelu boki ale to 2 minuty delikatnie brzeszczotem i nie ma śladu a pasuje wszystko na styk <ok> Dodatkowo przerobiłem podświetlenie w radiu i załącza się wraz z pozycyjnymi jak reszta w desce. Jedyny mankament to, że po ok 1h radio się wyłącza i trzeba pstryknąć jeszcze raz ale na to są emulatory Can w sprzedaży, a w tedy jest już Galla, odpada problem podświetlenia i ogólnie wszystko jak w ori Ale i tak warto bo wrażenia z odsłuchu nie do opisania i zmieniarka na 6CD <ok> Dałbym jakieś fotki ale obecnie auto jest u taty pod opieką a ja czekam na statek i całe wakacje na morzu
Re: [b4] Radio 2DIN lub z wysuwanym LCD
Nowe czy używane?Przemo95 pisze:Panowie szukam jakiegoś radyjka 2DIN bądź z wysuwanym LCD cena max 500zł możecie coś polecić?
A to bardziej się rozglądasz za jakąś stacją multimedialną :roll: Kiedyś miałem takie radyjko firmy Dalco miało navi dotykowy ekran i inne pierdoły takie jak dvix czy kamera cofania ale jakość wykonania tego radia masakra... Nie polecam tej firmy lepiej poczekać i dołożyć do jakiegoś Pioneera właśnie <ok>
- shellah
- Forum Audi 80
- Imię: Artur
- Model: Inny
- Nadwozie: Coupe
- Silnik: 2.8 AAH+lpg
mam już dawno to radio i nie mogę tego rozkminić zdradzisz co i gdzie się wpiąć? U mnie podświetlanie działa tylko na włączonym radiu.darek90 pisze:Dodatkowo przerobiłem podświetlenie w radiu i załącza się wraz z pozycyjnymi jak reszta w desce
A wracając do tematu za 500zł nie kupisz nic nowego i wysuwanego dobrej jakości