[8C ABT] by !StaSiu | SWAP str 46
!StaSiu jak podpinałeś obrysówki to zmieniałes może bezpiecznik na mocniejszy ? bo dodatkowo 2 x po 5 Watt dochodzi do instalacji postojówek.
Ostatnio zmieniony 21 cze 2013, 20:39 przez KORU, łącznie zmieniany 1 raz.
Czemu dodtakowo? Zamiast tych w lamp świecą w kierunku. Wypiąłem kabel z ori podtojówki i wpiąłem do kierunku.KORU pisze:bo dodatkowo 2 x po 5 Watt dochodzi do instalacji postojówek
[ Dodano: 2013-06-22, 21:20 ]
Panowie mam problem i to dość pilny. Występują różne rodzaje poli w sanki? Auto stoi rozebrane stare tuleje wybite a poli wyglądają na szersze i śruba mocująca sanki nie wchodzi w metalową tuleję. Macie jakiś pomysł jak z tego wybrnąć?
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Wchodzą, normalnie się wprasowuje, ale trzeba rozwiercić i nagwintować tuleje pod śruby.!StaSiu pisze:
[ Dodano: 2013-06-22, 21:20 ]
Panowie mam problem i to dość pilny. Występują różne rodzaje poli w sanki? Auto stoi rozebrane stare tuleje wybite a poli wyglądają na szersze i śruba mocująca sanki nie wchodzi w metalową tuleję. Macie jakiś pomysł jak z tego wybrnąć?
Domyślam się, że z olkusza kupiłeś
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
no są dwa rodzaje są tylne są wyzsze a przednie są niższe i tyle - a Ty jakie dostałeś ?a tuleje metalowe i tak dają złe i tak bo na śrubę 10tke .. wiem bo walczyłem z tym u Mabra w compi .. ciezkwe co Ci prześlą.!StaSiu pisze:Telefon wykonany sa dwa rodzaje poli w sanki bez problemu mi to jutro wymienia jade osobiscie tak wiec pod wieczor walcze dalej