To dobrze. :mrgreen:duo pisze:znam sie znam Ty stary Ch :mrgreen:eSPe pisze:Dokładnie.Mabrothrax pisze:Szkoda tylko, że 16" a nie jak SP chciał 18"
duo nie płacz bo krokodyle łzy mi tu po wątku pociekają.
Się na żartach nie znasz to nie ciągnij dalej wątku bo mnie tu zaraz pobijesz. :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen:
[B4]Quattro Avant od eSPe
- eSPe
- Forum Audi 80
- Imię: Sławek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
ze tak wtrace....mialem przyejmnosc twoje auto rowniez probowac reanimowac....bartusgo pisze:widziałęm na żywo dużo włożonej pracy , audiczka zadbana , to co nie odpowiada mojemu gustowi to : naklejka na wlewie paliwa , napis na pokrywie akumulatora szpeci całe wnetrze silnika (ponieważ pokrywa silnika jest tak pięknie zrobiona i sie z tym nie komponuje ),alusy łądnie zrobione i dużo warte ale osobiście dla mnie nie pasuja jest jeszcze w twojej kilka mankamentó ale każda coś w sobie ma tak jak i moja . Ciagle trzeba coś udoskonalać , takie jest moje zdanie bo jak wiadomo każdy z nas ma inny gust pozdro i mam nadzieje ze sie zobaczymy gdzieś na imprezie mam co do swojej dużo planów więc z czasem może zadowoli twoje oko
twoje biale pasy do tej pory mi krąża pod czaszka..chyba wykonam sobie na swojej suce podobne...
jak i napis www.audib4klub.pl :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
nie badz skromny podpowiedz espemu gdzie takie pokrowce mozna kupic...
no a wszystko przebila twoja kobieta....
stoi na rondzie i dzwoni w ktora strone ma jechac...juz chcioalem jej powiedziec zeby jechala w lewo...ale sie powstryzmalem bo ktos niewinny moglby ucierpiec..koniec wywodu.
rowniez nie wszystko mi sie w tym projekcie podobuje.ale przynajmniej mam swoj punkt odniesienia...
dojdzie vebasto przed zima.komuniste moze tez sie odgruzuje w srodku z fotelami.ale wtedy juz od razu mowie ze ponizej eskowych z c5 nie montuje tam...
oj tomkom1 ... moja kobieta niczemu nie jest winna , my nie znamy ulic w olsztynie bo żadko bywamy wiec ona dzowniłą i sie pytała nic w tym dziwnego a do dhl sa 2 wjazdy a z reanimacji nici ale już to ogarnełem i bedzie smigało myslalem ze mi sie uda u ciebie no ale trudnooo a pozatym tutaj nie jest forum o naprawach tylko o opiniach o furce Espe <ok>
- eSPe
- Forum Audi 80
- Imię: Sławek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
Sobotnie popołudnie na działce spędzone na testowaniu kosmetyków.
(Sorka za zdjęcia ale tylko telefon pod ręką był.)
1. Shiny Garage Perfect Glass Cleaner - do szybek
2. Shiny Garage EF Wheel Cleaner - do kółek
3. Shiny Garage Jet-Black Exteriro Trim Restore - na plastiki zewnętrzne
4. Shiny Garage Back2Black Tire - żel do opon
5. Shiny Garage Bee's Knees Purple Spray Wax - wosk carnuba
6. Shiny Garage Dramatic Gloss Sealant - wykończenie
Efekt:
Ogólnie jestem zadowolony z efektów. Sealant Dramatic Gloss robi niezły gnój na żywo.
Dressing do plastików zewnętrznych rewelka tak jak żel do opon.
Tym do plastików muszę przelecieć jeszcze lamelki kratek grilla i zderzaka bo wyblakłe kują w oczy.
Przy okazji wpadła wlepka Shiny.
Przy okazji fele po czyszczeniu poleciały pastą Meguiars.
(Sorka za zdjęcia ale tylko telefon pod ręką był.)
1. Shiny Garage Perfect Glass Cleaner - do szybek
2. Shiny Garage EF Wheel Cleaner - do kółek
3. Shiny Garage Jet-Black Exteriro Trim Restore - na plastiki zewnętrzne
4. Shiny Garage Back2Black Tire - żel do opon
5. Shiny Garage Bee's Knees Purple Spray Wax - wosk carnuba
6. Shiny Garage Dramatic Gloss Sealant - wykończenie
Efekt:
Ogólnie jestem zadowolony z efektów. Sealant Dramatic Gloss robi niezły gnój na żywo.
Dressing do plastików zewnętrznych rewelka tak jak żel do opon.
Tym do plastików muszę przelecieć jeszcze lamelki kratek grilla i zderzaka bo wyblakłe kują w oczy.
Przy okazji wpadła wlepka Shiny.
Przy okazji fele po czyszczeniu poleciały pastą Meguiars.