[sprzedawca] forumowicz duo
Zamówienie złożone 17 czerwca. Tego samego dnia kasa przelana na konto i elektroniczne potwierdzenie wykonania przelewu wysłane do Duo na maila. Zapewnił, że jutro (18 czerwca) na pewno paczka poleci kurierem.
20 czerwca pytam się czy paczka poszła. Powiedział, że "dziś chłopaki zabrali ją do nadania".
Dziś mamy 25 czerwca a paczki wciąż nie ma. Duo nie odpisuje ani na PW, ani na GG, a forum odwiedza. Wysłane przeze mnie do niego wiadomości wiszą nieodczytane.
Zamówiłem graty na kwotę 350 zł (wraz z przesyłką). Piszę tutaj, bo w żaden sposób nie idzie się z nim skontaktować. Ewidentnie leci w kule.
20 czerwca pytam się czy paczka poszła. Powiedział, że "dziś chłopaki zabrali ją do nadania".
Dziś mamy 25 czerwca a paczki wciąż nie ma. Duo nie odpisuje ani na PW, ani na GG, a forum odwiedza. Wysłane przeze mnie do niego wiadomości wiszą nieodczytane.
Zamówiłem graty na kwotę 350 zł (wraz z przesyłką). Piszę tutaj, bo w żaden sposób nie idzie się z nim skontaktować. Ewidentnie leci w kule.
a pamiętasz naszą ostatnią transakcję jak Ci do Łodzi przywiozłem rozdzielacz do competition gdzie dopiero na miejscu sie dowiedziałem, że mi nie zapłacisz odrazu bo nie masz w tym momencie pieniędzy i kase dostałem po 2 miesiącach przy czym jeszcze sie kłóciłeś ze mną, że miałeś mi za niego dać 50zł ? :mrgreen:chmiel25 pisze:przegiołeś!!!!!!!!!!!!
Duo czekałem na niego miesiąc ustalaliśmy inna cene a jak mi go przywiozłeś powiedziałeś inna . Przelew dostałeś w ciągu paru dni. Więc nie płacz. Bo wiesz ile czekam na sprężyny.
Rozmawiałem z tobą dwa tygodnie temu. Uważałem że sprawa jest oczywista i zakończona.
PS A czemu od paru dni nie odbierasz telefonów??
PS2 . Niechciałem pisać bo Cię lubie jako kumpla. Ale wiesz że mi zależało bardzo.
Rozmawiałem z tobą dwa tygodnie temu. Uważałem że sprawa jest oczywista i zakończona.
PS A czemu od paru dni nie odbierasz telefonów??
PS2 . Niechciałem pisać bo Cię lubie jako kumpla. Ale wiesz że mi zależało bardzo.
Ja kilka deal'ów zrobiłem z Łukaszem i jakoś złego słowa nie mogę powiedzieć. Chłopaczyna sam ogarnia cały ten bajzel (wybacz Duo za takie określenie ) i czasami może autentycznie nie mieć czasu na wysyłanie codziennie innej paczki. Ja mam taki plus, że mieszkam na trasie, którą dość często przemierza. Kilka części zabierał ode mnie spod domu i pod sam dom przywoził, za co wielkie dzięki dla Niego. Nie zawsze Panowie jest kolorowo. Jeśli sprzedaje się jakieś części raz na jakiś czas, to ekspresowa wysyłka jest nawet wskazana, bo jest czas na ogarnięcie tematu rach-ciach. Łukasz niestety ma lekki zapierdziel, co chwila telefon, pytanie o części, o wolny czas (którego też bardzo nie ma...). Byłem kilka razy u Niego, więc mogę szczerze to powiedzieć. Chłopaczyna robi co może, wkurwia się, ale przez telefon zawsze jest miły i uprzejmy Mam nadzieję, że jeszcze będzie okazja pohandlować
Ps: życzę szybkiego powrotu do zdrowia Łukasz, bo nie dadzą Ci spać
Ps: życzę szybkiego powrotu do zdrowia Łukasz, bo nie dadzą Ci spać
- bendinger5
- Forum Audi 80