[Białystok] SPOTY
[Białystok] SPOTY
Z racji że frekwencja na Otwarciu sezonu VAG była bardzo słaba proponuje ruszyć temat spotów audi 80 w Białymstoku. Spoty co 2 tyg lub częściej, ogólnie kieruje się do Białostoczan i ludzi z okolic, ale nie przeszkadza jak pojawią sie ludzie z dalej oddalonych miejscowości. Co wy o tym sądzicie ? Prosze udzielać sie w temacie Pozdrawiam
jutro jest spot w suwałkach wiec dawac do suwałk chłopaki z driversó też będa , mati też jedzie wiec sie zgadujcie ... po co organizowac spota u was jak w tym samym czasie jest u nas ?
[ Dodano: 2013-06-29, 16:43 ]
Panowie podaje dokladne info co do spotu
Spotykamy sie o godzinie 10.00 rano 30 czerwca w niedziele na kostce pod parkiem 3maja w suwalkach . Planowane ognisko lub gril na pobliskiej zwirowni
[ Dodano: 2013-06-29, 16:43 ]
Panowie podaje dokladne info co do spotu
Spotykamy sie o godzinie 10.00 rano 30 czerwca w niedziele na kostce pod parkiem 3maja w suwalkach . Planowane ognisko lub gril na pobliskiej zwirowni
- eSPe
- Forum Audi 80
- Imię: Sławek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
Sorka ze dopiero odpisuje.
Ale dzis na spota bym nie ogarnal.
Teoretycznie bede u Was do konca tygodnia wiec na pewno mozna sie spotnac.
Ja zasadniczo troche zalatany jestem pomiedzy wizytami u lekarza i zwiedzaniem bstoku.
Poza tym musze sprawdzic cos w aucie u sibie bo cos popukuje i nie wiem czy tak moge wracac do olsztyna.
Z Pawlem cos tam ogladalismy. Ale chyba skonczy sie na jakiejs stacj i diagnostycznej.
Moze maly szybki spocik w okolicach motopubu bo juz wiem gdzie to jest i jak tam dojechac a i jest kawalek parkingu.
Jutro np o 18 albo o 19 na pol godziny ktos chetny bo potem nie wiem jak bede wolny.
Ale dzis na spota bym nie ogarnal.
Teoretycznie bede u Was do konca tygodnia wiec na pewno mozna sie spotnac.
Ja zasadniczo troche zalatany jestem pomiedzy wizytami u lekarza i zwiedzaniem bstoku.
Poza tym musze sprawdzic cos w aucie u sibie bo cos popukuje i nie wiem czy tak moge wracac do olsztyna.
Z Pawlem cos tam ogladalismy. Ale chyba skonczy sie na jakiejs stacj i diagnostycznej.
Moze maly szybki spocik w okolicach motopubu bo juz wiem gdzie to jest i jak tam dojechac a i jest kawalek parkingu.
Jutro np o 18 albo o 19 na pol godziny ktos chetny bo potem nie wiem jak bede wolny.