Glosniki Pyle - opinie
Glosniki Pyle - opinie
Witam.
Jak w temacie
czy glosniki pyle sa porzadnymi glosnikami?
czy zestawy z tymi glosnikami dobrze sie sprawują?
jakie sa wasz opinie na temat tej firmy?
Jak w temacie
czy glosniki pyle sa porzadnymi glosnikami?
czy zestawy z tymi glosnikami dobrze sie sprawują?
jakie sa wasz opinie na temat tej firmy?
Ostatnio zmieniony 17 gru 2011, 21:23 przez adidoom, łącznie zmieniany 1 raz.
-
OnlineDoc
- Administrator
- Imię: Andrzej
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
Amerykańskie głośniki.
Sprzedają je renomowane sklepy, które w ofercie byle czego nie mają.
Opinie o nich są pozytywne.
Osobiście nie testowałem, ale licytuję od 2 dni subniskotonowy głośnik Pyle. Oglądałem go w sklepie i zrobił na mnie pozytywne wrażenie - mam na myśli sklejenie, zawieszenie, materiały.
Sprzedają je renomowane sklepy, które w ofercie byle czego nie mają.
Opinie o nich są pozytywne.
Osobiście nie testowałem, ale licytuję od 2 dni subniskotonowy głośnik Pyle. Oglądałem go w sklepie i zrobił na mnie pozytywne wrażenie - mam na myśli sklejenie, zawieszenie, materiały.
Miałem takie głośniki w przedniej półce pyle(fabryczne po tylu latach nie grały już tak jak powinny) Mogę je polecić bez zastanowienia
Na pewno grają lepiej niż Boschamany które czasem można spotkać w podobnej cenie. Jakość wykonania na wysokim poziomie. Jednym słowem dobry sprzęt za małe pieniądze
Na pewno grają lepiej niż Boschamany które czasem można spotkać w podobnej cenie. Jakość wykonania na wysokim poziomie. Jednym słowem dobry sprzęt za małe pieniądze
Ostatnio zmieniony 17 gru 2011, 22:12 przez ponczo, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja miałem takie coś w poprzednim aucie i grały wyśmienicie. Naprawde polecam firme PYLE, miałem też jej wzmak 1000w (rms) napędzał pysznie 30 głosnik Lanzara 800 Pro Street, niestety ale musiałem sprzedać....
Ostatnio zmieniony 17 gru 2011, 22:20 przez MorajB4, łącznie zmieniany 1 raz.
AUDI_A6 pisze:Moraj pokaż ten wzmacniacz który miał RMS 1000W
To był moj 2gi wzmak z pólki PYLE i nie załuje ze go mialem (niestety z przyczyn finansowych musiałem sprzedać)
PLAD215
Wiem AudiA6 ze jestes przewrazliwiony na tym punkcie ze ktos napisze 1000W, znam ten ból bo wiem jak nieraz przyjedzie jakiś KadettMan na parking i otwiera klape i mówi ze ma wzmak 1500w, kazdy wiezy bo sie nie zna i nie wie ze to moc szczytowa a tu chodzi o rms
Sorki za OT
MorajB4 jak ten Twój były wzmacniacz "Pyle-Lyle" miał moc 1000 watt w sinusie, to jestem świętym mikołajem <ok>
wg mnie firma Pyle to tania podróbka amerykańskich koncernów
wzmacniacze o mocy 1kw to Spitzenklasse, czyli wyższa półka, oczko wyżej to Referenzklasse czyli najlepszy i najdroższy sprzęt CA.
a teraz troszke o klasie SK: są to wzmacniacze w przedziale cenowym od 420 euro do 970euro(pomnóż sobie x3,8zł i będziesz znał cene w złotówkach)
na 1 miejscu znajduje sie:
1- Carpower D-rex/2500 : wyniki: 1,1(najlepsza nota to 1:0), moc 1610w koszt 800euro
2-Eyebird A1y2000D : 1,2, moc 635w koszt 570 euro
3-JL Audio 500/1 : 1,2, 500w koszt 970 euro
4- Mac Audio Fearless One: 1,4, 353w, koszt 420 euro
oczywiście są to monoblocki wiec nie patrzcie tylko na moc ale także na jakość... co Ci da śmieszny napis 1000w, jak wzmac nie będzie dysponować ani ćwiercią w/w mocy :-|
adidoom na Twoim miejscu poszukałbym czegoś innego, nie wydawał bym prawie 400zł na jakiś wynalazek który i tak pewnie został wyprodukowany w Chinach(bez obrazy)
Proponuje Ci zakupić:
Mac Audio CFX 2.16
Axton CAC2.6
Rainbow SLX 265
lub z tańszych np:
Sinus Live Sl160
Mivoc HQ 16520
Magnat Classik 2.16
Pozdro :lol:
wg mnie firma Pyle to tania podróbka amerykańskich koncernów
wzmacniacze o mocy 1kw to Spitzenklasse, czyli wyższa półka, oczko wyżej to Referenzklasse czyli najlepszy i najdroższy sprzęt CA.
a teraz troszke o klasie SK: są to wzmacniacze w przedziale cenowym od 420 euro do 970euro(pomnóż sobie x3,8zł i będziesz znał cene w złotówkach)
na 1 miejscu znajduje sie:
1- Carpower D-rex/2500 : wyniki: 1,1(najlepsza nota to 1:0), moc 1610w koszt 800euro
2-Eyebird A1y2000D : 1,2, moc 635w koszt 570 euro
3-JL Audio 500/1 : 1,2, 500w koszt 970 euro
4- Mac Audio Fearless One: 1,4, 353w, koszt 420 euro
oczywiście są to monoblocki wiec nie patrzcie tylko na moc ale także na jakość... co Ci da śmieszny napis 1000w, jak wzmac nie będzie dysponować ani ćwiercią w/w mocy :-|
adidoom na Twoim miejscu poszukałbym czegoś innego, nie wydawał bym prawie 400zł na jakiś wynalazek który i tak pewnie został wyprodukowany w Chinach(bez obrazy)
Proponuje Ci zakupić:
Mac Audio CFX 2.16
Axton CAC2.6
Rainbow SLX 265
lub z tańszych np:
Sinus Live Sl160
Mivoc HQ 16520
Magnat Classik 2.16
Pozdro :lol:
heyOofol pisze:J asie dorzucę jeśli mogę...
Franek powiedz mi co myślisz o firmie Mivoc? Miałeś ze sprzętem do czynienia? Interesuje mnie konkretnie głośnik AW3000 czy warto pchać się w coś takiego? A Raveland? To chyba ten sam producent!? RAVELAND COMPACTOR SPL 610 ciekawie się zapowiada ale czy warto...?
nie miałem do czynienia z tą firmą... jak znajdę jakieś info dotyczące tych głośników co potrzebujesz to wrzucę na forum...
spokojnie, nie obrazaj sie... tylko mysle ze jak na 1000W rms troszke maly ten wzmacniacz, radiator raczej skromny...i nie uwierze ze mial nawet 400W rms.MorajB4 pisze:Niestety ale sie pomyliłes miałem 7 alternatorów 20 akumlatorów a prąd szedł kablem pół metrowym..... :evil: :evil: :evil: :evil:koko666 pisze:- hahaha, 1 kW w aucie w RMS, to pewnie kolega mial ze 3 alternatory i z 5 akumulatorow. i prad pewnie szedl kabelkiem o srednicy 30cm...
Sorki za OT...
ale pamietaj o tym ze nie jest najwazniejsze ile ma tych Watt'ow, wazne ze ci sie podoba i fajnie gra.