[B4 Competition] daily car
zdumiewajace jest umiejscowienie naklejki na zderzaku, widze tu odwolanie do Guernici Pablo Picasso, na ktorym ze zlamanego miecza umierajacego wojownika wyrasta kwiat. pelne szarosci i upodlenia barwy podkreslaja antywojenny charakter zdjecia.
woeloplaszczyznowosc jest zdumiewajaca. ze znieciepliwieniem czekam na wiecej fotografii, na to co w nich ujrze.
woeloplaszczyznowosc jest zdumiewajaca. ze znieciepliwieniem czekam na wiecej fotografii, na to co w nich ujrze.
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Dokładnie, delikatnie zauważalna krzywizna nie jest przypadkowa - jest to odwołanie do symboliki linii pochyłej naszego życia, która ciągle ulega degradacji jako, że jesteśmy społeczeństwem globalizacyjnym, jest to symbol upadku wartości, nieuchronnego końca ludzkości która codziennie zbliża się ku upadkowi. Można też tutaj doszukiwać się wątku religijnego, który jako, że linia idzie w dół, ale również i w górę, może symbolizować odwieczną walkę każdego człowieka o miejsce w hierarchii niebieskiej, góra to niebo zaś dół to nieuchronne piekło, które czeka każdego.
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
2100 :!: plus mega droga podróż pełna przygód typu urwany sztywny hol, kilka przyśnięć zakończonych poboczami nie wspominając o apetycie ówczesnym tego dziada na PB ktore na trasie ledwo sie zmieściło w 20l/100km :mrgreen:
poza tym przeciez ono tylko tam sobie stoi bez zderzaka lampy i wnętrza .. poza tym wszystko z nim w porządku, nie wiem o co wam chodzi, ma załozone nowe soczewki, super ładny zderzak z eski ze spryskami, a środek z eski wypranyczeka w pokoju na montaż :mrgreen: i tak w ogole wiem, że tego nie widać ale od pewnego czasu obiecałem sobie poświęcać 1h dziennie temu auto i musze się pochwalić, że całkiem nieźle idzie :mrgreen:
poza tym przeciez ono tylko tam sobie stoi bez zderzaka lampy i wnętrza .. poza tym wszystko z nim w porządku, nie wiem o co wam chodzi, ma załozone nowe soczewki, super ładny zderzak z eski ze spryskami, a środek z eski wypranyczeka w pokoju na montaż :mrgreen: i tak w ogole wiem, że tego nie widać ale od pewnego czasu obiecałem sobie poświęcać 1h dziennie temu auto i musze się pochwalić, że całkiem nieźle idzie :mrgreen:
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt: