Dam 1700 i za 30 minut wyjeżdżam z domuduo pisze:sagem napisał/a:
sprzedaj auto jeszcze dzis bo masz przeplwykę boscha <mur>
ja go chętnie kupię, daje 1500zł bez oglądania :!:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Audi 80 B4
- mateuszz117
- Forum Audi 80
- Krzysiek 84
- Junior Admin
- Imię: Krzysiek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
aj ja to was nie rozumiem dla mnie to nie ma roznicy wazne zeby dobrze sie jezdzilo. niedlugo mam zamiar zakupic nowy komputer 110 kucy mysle ze bedzie znacznie lepiej. oczywiscie w audi kat znikl i przelocik jest tylko ostatni tlumnik zostal. co do tego pirburga to tam sie sypie nastawnik tylko jest ponoc taki dylemat ze go wyczyscisz i mozesz pojezdzic 10 lat albo 2 mc i ci sie tak samo zrobi. a co do bosha to jak kupowalem audi jest wiele egzemplarzy to co za problem nowa pompe kupic i tyle
- Ganimadeus
- Forum Audi 80
Trochę pomyliłeś poczytaj trochę Nikt tu nie przekreśla auta bo ma nastawnik potencjometryczny jak u Ciebie tylko nie znasz dnia ani godziny, a potem przyjemności z auta nie ma. Ale takie rzeczy jak nastawnik to pierdółka przy takim aucie.szpryca pisze:aj ja to was nie rozumiem dla mnie to nie ma roznicy wazne zeby dobrze sie jezdzilo. niedlugo mam zamiar zakupic nowy komputer 110 kucy mysle ze bedzie znacznie lepiej. oczywiscie w audi kat znikl i przelocik jest tylko ostatni tlumnik zostal. co do tego pirburga to tam sie sypie nastawnik tylko jest ponoc taki dylemat ze go wyczyscisz i mozesz pojezdzic 10 lat albo 2 mc i ci sie tak samo zrobi. a co do bosha to jak kupowalem audi jest wiele egzemplarzy to co za problem nowa pompe kupic i tyle
P.S. Masz jakiś model tych felg bo się zauroczyłem