Audi 80 B4 1.9 TDI '94
- stachu2011
- Forum Audi 80
Audi 80 B4 1.9 TDI '94
Witam chcialbym wam przedstawic moja (narazie takjak by rodzinna ale w marcu ja ja przejmuje po zdaniu prwaka ) audice :mrgreen: . Rok produkcji to 1994 , ma ona el. szyby i lusterka, air baga, wspomaganie kierownicy i chyba tyle z tych bajerow a i jeszcze nierozlaczny pozytyw tego samochodu blacha jak dzwon :mrgreen: i silnik zyleta Co do bajerow to tylko odnowilem alusy i dokupilem spojler no i mysle jeszce nad drobnymi szzcegolami na pewno nie bede jej jakos drastycznier tuningowal :lol: :mrgreen: Ale bedzie tego pisania foty:
Jak bede mial czas to zrobie wiecej zdjec ale narazie tyle wystarczy komentujcie i oceniajcie
Jak bede mial czas to zrobie wiecej zdjec ale narazie tyle wystarczy komentujcie i oceniajcie
Ostatnio zmieniony 07 lip 2013, 10:04 przez stachu2011, łącznie zmieniany 1 raz.
- Pieterb
- Forum Audi 80
- Imię: Piotr
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK+lpg
stachu2011, dawaj w niedzielę na spota, daleko nie masz
zamosc-spocik-w-zamosciu-7-lipca-godzin ... 80457.html
zamosc-spocik-w-zamosciu-7-lipca-godzin ... 80457.html
- stachu2011
- Forum Audi 80
PieterB w niedziele sie wybieram pisalem juz w temacie
a co do alusow to postaram sie jak bedzie jakas kasa inne jakies zakupic a te to i tak sa nie zle bo jak ja kupilem na nich to byly w tragicznym stanie jakims kwasem zalane i tylko piaskowanie im pomoglo i dobre malowanie ale wyszlo jak wyszlo bo bylo to robione w domowych warunkach
a jak byscie proponowali je pomalowac ?? moze czarne w srodku a ranty wypolerowac albo cale na bialo ??
a co do alusow to postaram sie jak bedzie jakas kasa inne jakies zakupic a te to i tak sa nie zle bo jak ja kupilem na nich to byly w tragicznym stanie jakims kwasem zalane i tylko piaskowanie im pomoglo i dobre malowanie ale wyszlo jak wyszlo bo bylo to robione w domowych warunkach
a jak byscie proponowali je pomalowac ?? moze czarne w srodku a ranty wypolerowac albo cale na bialo ??
- stachu2011
- Forum Audi 80
- stachu2011
- Forum Audi 80
- stachu2011
- Forum Audi 80
tez doszedlem do takiego wniosku chociz mi sie osobiscie moje podobaja tylko ta srednica wlasnie jak by mialy wiieksza ;/ ale jak kasa bedzie to sie cos kupi moze w zimiegrU pisze:malując te alusy tylko wpakujesz kasę. Nic z nimi nie rób takie moje zdanie też jeźdżę na jakiś okropnych i celuję w jakieś 16-17.