jestem pilnym studentem prawa na UJLucazzz pisze:maciekkrk, nie wiedziałem że ty taki zaznajomiony z prawem jestes.... Musimy pogadać we czwartek :lol:
wreszcie zdobyta wiedza na coś się przydała...
vmax300 Jeśli na potw przelewu nie było Twoich dokładnych danych to nic dziwnego że nie dostałeś - prowadzący sprawę mówił że jak nie ma podanych dokładnych danych (w celu jednoznacznego ustalenia pokrzywdzonego) i nie skontakujesz się z nim telefonicznie to na siłę szukać po całej PL nie będą bo nie mają środków i sposobówasienka pisze:vmax300 jeśli jeszcze nie przyszło to podejrzewam, że już nie przyjdzie bo skoro sprawa została przekazana do prokuratury to już nie będziemy przesłuchiwani. Przesyłałeś potw wpłaty? jeśli tak to na potw był dokładny adres Twój ? Bo wiem, że na niektórych nie było
to chyba zbyt pobieżnie to przeczytałeś, trzeba dobrze czytać i ze zrozumieniem, na razie chyba jest akcja smycze, trzeba dobrze przeczytac tematy w tym dzialesmaqosz pisze:pobieżnie przeczytałem temat i z tego co zrozumiałem to nie warto od tego gościa zamawiać koszulek, a jest ktoś na forum godny polecania co można zamówić ?
Dzięki za wtajemniczenie, ale to właśnie już wyczytałem, oby sprawa zakończyła się pozytywnie i każdy poszkodowany odzyskał swoje należne.asienka pisze:smaqosz, wtajemniczę Cię tak pobieżnie w temat .... była akcja koszulek klubowych zorganizowana przez kolegę Dawida Ch., który zrobił projekt dostał zgodę administracji na akcję, zebrał od nas pieniądze około 3-4 tyś zł i się zwinął. Sprawa trafiła na policję i toczy się śledztwo - to tak w skrócie.