Sklep Ipart
części samochodowe
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

[B4 ABT]Zegary i podświetlanie nie działają!

ODPOWIEDZ
Norbeert
Forum Audi 80
Forum Audi 80

[B4 ABT]Zegary i podświetlanie nie działają!

Post autor: Norbeert » 03 lip 2013, 14:59

Witam, mam problem z moją B4, mianowicie podczas otwierania drzwi kierowcy pomimo wyłączonych świateł czujnik dalej pipczy że są włączone. Druga sprawa to nie działające podświetlanie nawiewu oraz zegarów. Te wszystkie usterki pojawiły się na raz.
Sprawdzałem bezpiecznik i jest okej, wyjąłem licznik i jest wszystko ok po za tym że jak podłącze białą wtyczkę to znów pojawiają się te problemy.
Panowie co może być nie tak??
Dziękuję za rady:)
Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony 08 lip 2013, 22:13 przez Norbeert, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Pieterb
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Piotr
Model: Audi 80 B4
Nadwozie: Sedan
Silnik: 2.0 ABK+lpg

Post autor: Pieterb » 03 lip 2013, 15:02

Norbeert, na początek _uwaga

a co do Twojego problemu to poszukaj zdaje się widziałem dość podobne tematy i zapewne znajdziesz tam opis co i dlaczego :!:

Norbeert
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Norbeert » 08 lip 2013, 22:14

Witam ponownie, mam problem z moją audi b4 mianowicie kupiłem po taniości a sprzedawca mówił że cały czas stał na dworze (wiejskie podwórko myszy itd), no i najpierw nie było podświetlania zegarów i nawiewu oraz przy otwartych drzwiach mimo, że swiatła były wyłączone czujnik dalej wysyłał dźwieki (tylko od strony kierowcy) samochód przerywał gasł ledwo co jechał no i co rozkręciłem licznik i wszystko wydaje się okej i znowu ten problem dodatkowo przestały działać wszystkie wskaźniki również od obrotomierza i prędkości wyjąłem licznik i postanowiłem się przejechać chodziła aż miło nie przerywała nie gasła no i nie mam już głowy co jej może być? Panowie doradźcie Pozdrawiam!

ODPOWIEDZ

Wróć do „Oświetlenie wewnętrzne i zewnętrzne”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl