[mk2] by Koralb3
[mk2] by Koralb3
Po rozstaniu z audi szukałem bardzo długo jakiegoś auta już tak całkowicie dla siebie.. Przejrzałem setki ogłoszeń w tym ponad połowe z audi .. zjeździłem się jak głupi i nie trafiłem na nic godnego uwagi. Po długim czasie znalazłem golfa,jak połowa wie ja zbytnio nie przepadałem za tym autem ale cóż. Dobry znajomy a wielu wam znany s80 - Marcin,doradził mi i powiedział żebym nie patrzył na to czy to golf czy nie golf. Lepsze to niż calibra nie ? <ok>
Ostatnie zdjęcie mojej babci
A więc przedstawiam wam mojego gofera,zakupiony od dziadka,garażowany bla bla bla.
Model: Mk2
Silnik: Szałowe 1.3 na gaźniku - jeszcze przez chwilę
Wyposażenie: Zagłówki w fotelach
Rok: 1989r. w 2007 sprowadzony do Polski do dziadka
Auto zaraz po zakupie
Jakiś czas potem wzieliśmy go do garażu "Gruz Garage" i pod przewodnictwem chłopaków powoli modzimy.
Modyfikacje:
-front od jetty
-szerokie zderzaki
-skóra
- 60/40 niedługo 60/60
-felgi centra 15" z rantem
- ori ciemne szyby z tyłu
- wygłuszenie maski
-materiał w całym bagażniku
Aktualny wygląd gofra.
Co do kolejnych planów zobaczymy. Aktualnie fajna baza jak na drugi projekt o ile audi można nazwać projektem.
Jeżeli ktoś chce coś w tym temacie napisać niezbyt przyzwoitego to proszę sobie oszczędzić zbędne komentarze
Ostatnie zdjęcie mojej babci
A więc przedstawiam wam mojego gofera,zakupiony od dziadka,garażowany bla bla bla.
Model: Mk2
Silnik: Szałowe 1.3 na gaźniku - jeszcze przez chwilę
Wyposażenie: Zagłówki w fotelach
Rok: 1989r. w 2007 sprowadzony do Polski do dziadka
Auto zaraz po zakupie
Jakiś czas potem wzieliśmy go do garażu "Gruz Garage" i pod przewodnictwem chłopaków powoli modzimy.
Modyfikacje:
-front od jetty
-szerokie zderzaki
-skóra
- 60/40 niedługo 60/60
-felgi centra 15" z rantem
- ori ciemne szyby z tyłu
- wygłuszenie maski
-materiał w całym bagażniku
Aktualny wygląd gofra.
Co do kolejnych planów zobaczymy. Aktualnie fajna baza jak na drugi projekt o ile audi można nazwać projektem.
Jeżeli ktoś chce coś w tym temacie napisać niezbyt przyzwoitego to proszę sobie oszczędzić zbędne komentarze
- jacek199315
- Forum Audi 80
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Więc taki mały up i tak nikogo nie będzie interesował bo to w końcu golf pokazywany na forum audi..
Wytargany silnik z dawcy za śmieszną kasę w przyszłym tygodniu już zaczynamy zabawę.
http://imageshack.us/photo/my-images/38/odq5.jpg/
No i wygląd auta na dzień dzisiejszy.
Przelotny dojazd felga 9J i 7,5J
lampy smoked
i inne pierdolamento
niedługo wpadną felgi ori z seata ponieważ zmieniam rozstaw przez swap hantli przód i tył.
Wytargany silnik z dawcy za śmieszną kasę w przyszłym tygodniu już zaczynamy zabawę.
http://imageshack.us/photo/my-images/38/odq5.jpg/
No i wygląd auta na dzień dzisiejszy.
Przelotny dojazd felga 9J i 7,5J
lampy smoked
i inne pierdolamento
niedługo wpadną felgi ori z seata ponieważ zmieniam rozstaw przez swap hantli przód i tył.