Asiowe Coupe :-) Sprzedane
To gratuluje talentu do negocjacji Oglądałem ją, ale juz na foto znalazłem co najmniej "3 ale" i sobie odpuściłem, tym bardziej, że w tym samym czasie wisiała o wiele lepsza, w pełni mnie zadowalająca za 800.asienka pisze:Tak wisiała, a ja zakupiłam ją za połowe tej ceny z wysyłką, ale niestety nie do końca jestem zadowolona.
Zawias koniecznie musisz zrobić. U mnie chwilowo jest tak samo i za miesiąc zakładam -60/-60
To ja nie widziałam za taką cenę, chodź widzę, że Twoja skórka jest jasna a mnie takowa nie interesowała jak kupowałam to była tylko ta w kolorze czarnym, ale za moje niezadowolenie otrzymałam kierownice s2 za 50 zł i napinacz pasa do tyłuTo gratuluje talentu do negocjacji Oglądałem ją, ale juz na foto znalazłem co najmniej "3 ale" i sobie odpuściłem, tym bardziej, że w tym samym czasie wisiała o wiele lepsza, w pełni mnie zadowalająca za 800.
Była za tyle w tym czasie co ja swoją kupowałem i wtedy napinasz o którym mówisz, był w cenie (no ale za ą cene, to powinni pół samochodu dorzucić).
Tak moja jest jasna - i kupiłem, nie wiedząc do końca czy mi się to spodoba przy białej coupe, ale po zamontowaniu jestem bardzo zadowolony.
Powodzenia w dalszych działaniach
Tak moja jest jasna - i kupiłem, nie wiedząc do końca czy mi się to spodoba przy białej coupe, ale po zamontowaniu jestem bardzo zadowolony.
Powodzenia w dalszych działaniach
-
- Forum Audi 80
- Imię: Mateusz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.0 ACE
- Kontakt:
bo to neistety choroba ktora postepuje jak raz sie obnizy to chce sie juz tylko nizej i nizej ;D <ok>Czuję lekki niedosyt co do obniżenia
lekko nizej i odrazu autko nabralo charakteru
Ostatnio zmieniony 17 lip 2013, 09:22 przez delik, łącznie zmieniany 1 raz.